Numele pe care al treilea copil al lui Kate și-al lui William nu le poate avea

Imediat după anunțul celei de-a treia sarcină, simpatizanții casei regale britanice au început pariurile în legătură cu numele pe care îl va purta bebelușul lui Kate și-al William.

Kate e însărcinată cu al treilea copil

Ei bine, specialistul Christian Turner a vorbit despre posibilitățile în acest sens, dar și despre condițiile în care se va alege numele celui de-al cincilea membru în linia de succesiune la tronul britanic. El a declarat că numele care va fi acceptat de Regina Elisabeta va fi unul care va reprezenta raportul perfect între tradiție și accesibilitate. Adică, să fie unul meritos de rangul pe care îl va avea acest bebeluș, dar să fie, în același timp, nu foarte învechit sau greu de pronunțat.

Având în vedere aceste criterii, posibilitățile sunt multiple, așa că nu vom ști care e alegerea lui Kate și-a lui William până ce aceștia vor face public numele celui de-al treilea bebeluș al lor. Știm, însă, care sunt acele nume pe care mezinul Ducilor de Cambridge nu le poate avea, dat fiind faptul că sunt deținute deja de unchii, mătușile sau verișorii lui William, respectiv: Anne, Andrew, Edward, Mark, Sarah și Sophie, Peter, Zara, Autumn, Mike, Beatrice, Eugenie, Louise sau James.

Cât despre numele favorite ale simpatizanților, Arthur pare să fie cel mai des rostit, dar Frederick și Leopold sunt de asemenea variante viabile. În cazul în care Kate e însărcinată cu o fetiță, atunci Alice, Amelia sau Alexandra ar putea fi luate în considerare. Asta pentru că Amelia era numele fiicei regelui George al II-lea și al doilea cel mai popular nume în Anglia. Alexandra este cel de-al doilea nume al Reginei Elisabeta, și este, de asemenea, printre cele mai populare.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA