Nunta incredibilă chiar are loc: Prințul Andrew și Sarah Ferguson au primit binecuvântarea lui Charles

2 februarie, 2024

Foștii soți regali au ajuns la concluzia că cel mai bine le este împreună și sunt pe punctul de-a se recăsători, conform surselor regale.

Aceste surse regale citate de publicația Daily Mail susțin că însuși Regele Charles le-a indicat lui Andrew și Fergie să facă asta și le-a spus că le va da binecuvântarea.

nunta Sarah Ferguson Printul Andrew   profimedia 0426753903 jpg

Deși Andrew nu mai are nevoie de permisiunea regelui pentru a se căsători (doar primii șase membrii regali din succesiunea la tron trebuie să obțină acest lucru), aprobarea lui este importantă pentru ducele atât de repudiat, lovit serios de scandalul de pedofilie marca Jeffrey Epstein.

Sursele Daily Mail susțin că nunta ar putea avea loc în mica capelă regală a Tuturor Sfinților, de lângă casa lui Andrew și a lui Sarah de la Royal Lodge, locul unde a avut loc și nunta atât de discretă a Prințesei Beatrice, în 2020.

O ceremonie care-ar fi departe, așadar, de prima lor nuntă regală fastuoasă din 1986.

La sfârșitul lunii ianuarie, Sarah Ferguson anunța că a fost diagnosticată cu melanom malign, la câteva luni după ce învinsese cancerul mamar.

Sarah Ferguson și-a anunțat noua dramă prin intermediul unui purtător de cuvânt: „După diagnosticul ei cu o formă precoce de cancer de sân în această vară, Sarah, Ducesă de York, a fost diagnosticată acum cu melanom malign. Dermatologul ei a cerut ca mai multe alunițe să fie analizate, în același timp în care ducesa era supusă unei intervenții chirurgicale reconstructive în urma mastectomiei sale, iar una dintre acestea a fost identificată ca fiind canceroasă. Urmează investigații suplimentare, pentru a se asigura că acest lucru a fost descoperit în stadii incipiente. În mod clar, un alt diagnostic de cancer, atât de curând după tratamentul recent a venit ca un șoc, dar ducesa rămâne optimistă".

Zvonurile legate de a doua nuntă a lui Sarah Ferguson cu Prințul Andrew au apărut de la Crăciunul trecut.

Reprimirea Ducesei de York în inima familiei regale, aceasta mergând cu ei la biserică în ziua de Crăciun, după o pauză de peste 30 de ani, înseamnă că ea și Andrew au intenția de a se recăsători „în câțiva ani”, susține un prieten al Prințului Andrew pentru publicația The Daily Beast.

Mulți au suspectat că spectaculoasa reabilitare publică a lui Sarah Ferguson ar putea fi un preludiu al deciziei de a se recăsători cu fratele mai mic al lui Charles, după ce Ducii de York au divorțat în anul 1996, la pachet cu scandaluri legate de infidelități de ambele părți.

„Pare inevitabil că-și vor oficializa relația. Locuiesc în aceeași casă, își petrec tot timpul împreună, îi adoră pe copii, nu se ceartă niciodată.”

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg