O adevărată fashionistă! Ce fel de saboți poartă Regina Letizia la un eveniment oficial?

Regele și Regina Spaniei au participat, zilele trecute, la un eveniment desfășurat la Muzeul Prado din Madrid, menit să-i ajute pe școlari să înțeleagă mai bine arta. Letizia s-a făcut și de data aceasta remarcată, grație eleganței sale, dar și abilităților de a-i face pe micuți să se simtă în largul lor, într-un asemenea cadru oficial.

Ca orice altă mamă, Letizia i-a luat sub ”aripa sa ocrotitoare” pe elevii care s-au înscris în programul ”El arte de educar”. Timp de câteva ore, Regina Letizia și soțul său, Regele Felipe, au străbătut coridoarele Muzeului Prado pentru a le arăta elevilor o parte din istorie.

Pentru această ocazie, Regina Letizia a mixat două piese vestimentare – foarte cunoscute nouă – din garderoba sa. E vorba despre jacketa cu peplum Hugo Boss și fusta ei din voal, semnată de designerul Felipe Varela, pe care le-a purtat și-n 2015, la Armed Forced Day. Nota surprinzătoare a acestei ținute all-white a fost însă încălțămintea pe care a ales-o.

Este vorba despre o pereche de saboți, foarte trendy, semnați de Magrit ”Adela”, al căror preț este de 400 de dolari. Și deși ei, pe piață, sunt fără platformă și cu un toc de 10 cm, Regina Letizia a cerut să fie modificați special pentru ea, adăugându-le platformă, și făcându-i, totodată, mai ușor de purtat.

Monarhul spaniol și-a accesorizat ținuta cu un clutch nude, semnat tot de Felipe Varela, designerul care i-a realizat și fusta din șifon, purtată cu această ocazie. Și-a completat look-ul cu cercei confecționați din piatra lunii, care luau diferite culori în timp ce se perinda de la o încăpere la alta.

Nouă ne place ținuta Reginei, vouă?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA