O adolescentă ravisantă! Prințesa Eléonore a Belgiei împlinește 16 ani

16 aprilie, 2024

Mezina Regelui Philippe al Belgiei și a Reginei Mathilde s-a transformat într-o frumoasă domnișoară.

Nici Leonore a Belgiei nu mai e o copilă. FOTO: Bas Bogaerts/Casa Regală
Nici Leonore a Belgiei nu mai e o copilă. FOTO: Bas Bogaerts/Casa Regală

Fiica cea mică a suveranilor Belgiei suflă azi lumânări. Pe 16 aprilie, Prințesa Eléonore împlinește 16 ani. Pentru a marca această ocazie, Palatul Regal a publicat două fotografii cu adolescenta, așa cum a făcut și cu Prințesa Elisabeta și Prinții Gabriel și Emmanuel - sora și fratele mai mari ai lui Eléonore - când au ajuns la această vârstă.

Îmbrăcată business elegant, cu o cămașă albă en coeur, o pereche de pantaloni de un albastru royal și o pereche de mocasini negri din lac, plus câteva accesorii din aur, tânăra avea un aer degajat, părând totodată o fire sigură pe ea.

Fotografiile au fost realizate la domeniul regal Laeken din Bruxelles, iar surpriza face ca ziua sa de naștere să fie a doua zi după cea a tatălui său. Regele Philippe a suflat în 64 de lumânări pe 15 aprilie, în compania Marelui Duce Henri de Luxemburg, care își sărbătorește și el azi cea de-a 69-a aniversare, el și Marea Ducesă Maria Teresa aflându-se într-o vizită de stat de trei zile în Belgia.

Revenind la Prințesa Eléonore a Belgiei, aceasta este al patrulea copil al cuplului regal, născută la 16 aprilie 2008 în comuna Anderlecht din Bruxelles. Sora ei, Elisabeta, are 22 de ani și este Prințesă Moștenitoare, adică succesoarea Regelui Philippe, iar ceilalți doi frați mai mari sunt Prinții Gabriel (20) și Emmanuel (18).

Ca și fratele ei Emmanuel, Eléonore studiază la Școala Internațională din Bruxelles, o instituție de învățământ privată, unde lecțiile sunt predate în limba engleză.

Totodată, Prințesa Eléonore a Belgiei are diverse hobby-uri și activități recreative potrivite vârstei: cântă la vioară cu mare entuziasm și este pasionată de schi, navigație și tenis. Pe site-ul Palatului se precizează, de asemenea, că Eléonore este membră a mișcării de cercetași de 3 ani.

FOTO: Bas Bogaerts, Javier Yáñez/Casa Regală



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg