Cool: Meghan Markle, fotografiată într-o ținută lejeră, la shopping în Montecito

24 octombrie, 2022

Foarte rar ne este dat s-o vedem pe Meghan Markle fotografiată acasă, în Montecito, California.

meghan markle foto profimedia jpg

Vineri, pe 21 octombrie, Ducesa de Sussex a fost fotografiată la cumpărături nu departe de casa ei și a Prințului Harry din Montecito, Santa Barbara. Meghan Markle a fost văzută la un centru comercial de lux, iar pentru ieșirea ei, soția lui Harry a optat pentru o salopetă verde închis, marca Malia Mills, un brand de modă din Montecito, confirmând angajamentul ei de a sprijini designerii locali.

Denumită salopeta Montecito Marimo Green Crepe, piesa costă 595 de dolari. Meghan Markle a combinat interesanta salopetă cu o geantă din piele maro închis de la casa de modă franceză Chloé, care costă circa 1.790 de lire sterline, și cu o pereche de sandale cu talpă plată. Meghan Markle și-a completat ținuta cu o pălărie Panama cu boruri largi într-o nuanță de ciocolată și o pereche de ochelari de soare de la Valentino.

Ducesa mai fusese văzută purtând sandalele, pălăria și ochelarii de soare din imagine, dar salopeta și geanta par a fi nou-nouțe în garderoba acesteia. 

Fanii regali s-au înghesuit să comenteze aspectul lui Meghan Markle: unii au fost impresionați de ținuta ei cool și casual, pentru mers la cumpărături, în timp ce alții au găsit multe defecte.

„Foarte tipic californiană această ținută, iar accesoriile sunt perfecte. Nu mulți oameni pot arăta atât de bine într-o salopetă cu buzunare, care adaugă un pic de volum în zona coapselor”, a scris un utilizator de Twitter. „Cred că Meghan Markle arată fantastic în ținuta asta. Este un design foarte la modă în acest moment. Trebuie să ai picioarele potrivite pentru a purta această salopetă și ea le are”.

Pe de altă parte, alți admiratori regali nu sunt deloc fani ai acestui model de salopetă: „Nu-mi place deloc salopeta. Este unul dintre acele lucruri în care nu cred că cineva ar putea arăta bine. Îmi place, în schimb, pălăria ei”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg
Printesa Charlotte de Monaco, impreuna cu sotul ei, Dimitri Rassam si fiul lor, Balthazar   Profimedia jpg
Familia Regala daneza   Instagram, Casa Regala daneza jpg