Cool: Meghan Markle, fotografiată într-o ținută lejeră, la shopping în Montecito

24 octombrie, 2022

Foarte rar ne este dat s-o vedem pe Meghan Markle fotografiată acasă, în Montecito, California.

meghan markle foto profimedia jpg

Vineri, pe 21 octombrie, Ducesa de Sussex a fost fotografiată la cumpărături nu departe de casa ei și a Prințului Harry din Montecito, Santa Barbara. Meghan Markle a fost văzută la un centru comercial de lux, iar pentru ieșirea ei, soția lui Harry a optat pentru o salopetă verde închis, marca Malia Mills, un brand de modă din Montecito, confirmând angajamentul ei de a sprijini designerii locali.

Denumită salopeta Montecito Marimo Green Crepe, piesa costă 595 de dolari. Meghan Markle a combinat interesanta salopetă cu o geantă din piele maro închis de la casa de modă franceză Chloé, care costă circa 1.790 de lire sterline, și cu o pereche de sandale cu talpă plată. Meghan Markle și-a completat ținuta cu o pălărie Panama cu boruri largi într-o nuanță de ciocolată și o pereche de ochelari de soare de la Valentino.

Ducesa mai fusese văzută purtând sandalele, pălăria și ochelarii de soare din imagine, dar salopeta și geanta par a fi nou-nouțe în garderoba acesteia. 

Fanii regali s-au înghesuit să comenteze aspectul lui Meghan Markle: unii au fost impresionați de ținuta ei cool și casual, pentru mers la cumpărături, în timp ce alții au găsit multe defecte.

„Foarte tipic californiană această ținută, iar accesoriile sunt perfecte. Nu mulți oameni pot arăta atât de bine într-o salopetă cu buzunare, care adaugă un pic de volum în zona coapselor”, a scris un utilizator de Twitter. „Cred că Meghan Markle arată fantastic în ținuta asta. Este un design foarte la modă în acest moment. Trebuie să ai picioarele potrivite pentru a purta această salopetă și ea le are”.

Pe de altă parte, alți admiratori regali nu sunt deloc fani ai acestui model de salopetă: „Nu-mi place deloc salopeta. Este unul dintre acele lucruri în care nu cred că cineva ar putea arăta bine. Îmi place, în schimb, pălăria ei”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Kate Middleton și Regele Charles foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Printesa Kate si Printul William la Trooping the Colours  Kensington Royal jpg
Kate Middleton și Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Camille Gottlieb și Alexandre Grimaldi, Profimedia (2) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg