O familie regală în alb. Regina Letizia este o mamă sexy într-o apariție alături de Felipe și fiicele lor

10 iulie, 2024

Regele Felipe al Spaniei și Letizia, împreună cu fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, s-au întâlnit la Barcelona cu câștigătorii Premiilor Fundației Prințesa de Girona.

Regele Felipe Regina Letizia Leonor și Sofia GettyImages 2161380312 jpg

Fundația, care este în prezent prezidată de Regele Felipe în numele moștenitoarei sale, Prințesa Leonor, are ca scop sprijinirea tinerilor vulnerabili din toate domeniile.

La ieșirea de ieri, Regina Letizia a fost extrem de sofisticată într-o rochie crem fără mâneci, midi și mulată pe corp, cu o crăpătură îndrăzneață într-o parte, la care a asortat o pereche de sandale albe cu toc pătrat, confortabil, și o geantă de mână în același ton.

La rândul lui cât se poate de elegant, soțul Letiziei a asortat la ținuta reginei un blazer crem și o pereche de pantaloni închiși la culoare, în timp ce fiicele suveranilor, în vârstă de 18, respectiv 17 ani, și-au sincronizat ținutele într-un alb estival, atât Leonor, cât și Sofia alegând cămăși largi și pantaloni confortabili pentru această ieșire.

Tinerele prințese nu doar că au părut imaculate în ținutele lor de vară, ba chiar au purtat și espadrile asortate de la marca spaniolă Macarena Shoes, model pe care îl purta cu plăcere și mama lor, Letizia, în zilele călduroase de vară, până să aibă probleme cu durerile crâncene de picioare, cauzate de încălțămintea nepotrivită.

Regina Letizia GettyImages 2161380340 jpg

Chiar și-așa, frumoasa regină spanioloaică a dat încă un exemplu de bun gust și stil potrivit ocaziei, fără să fie prea sobră sau conservatoare, ca multe alte figuri regale europene, și având o siluetă de invidiat, la cei 51 de ani ai săi, care s-o ajute să poarte acest gen de rochii. 

De alftel, multe voci au comentat că soția suveranului Spaniei se îmbracă, de multe ori, chiar mai cool decât fiicele ei adolescente, Leonor și Sofia adoptând în ieșirile lor oficiale ținute terne, cu croieli care nu le fac neapărat o favoare.

Foto: getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Printul Albert de Monaco si verisoara sa, Melanie Antoinette de Massy, la Wimbledon 2024   profimedia 0888271935 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer Tatler png
Regina Maxima si Regele Willem Alexander in 2023   Casa Regala olandeza jpg
Kate și George, Prinți de Wales, GettyImages
Printul Pavlos al Greciei si Printesa Marie Chantal   profimedia 0721503573 jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Meghan și Harry, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Prințesa Beatrice la Wimbledon Foto Profimedia (1) jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Getty Images (1) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (4) jpg
Prințul William în vizită la Anglesey, Profimedia (1) jpg
FotoJet Mary Frederik jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb   GettyImages 1747255950 jpg
Elisabeta și Prințul Philip logodnă profimedia 0164891724 jpg
FotoJet Diana jpg
Printesa Kate la Wimbledon 2023   GettyImages 1545777032 jpg
Margareta a României Principele Radu și Charles GettyImages 660591414 jpg