O familie regală în alb. Regina Letizia este o mamă sexy într-o apariție alături de Felipe și fiicele lor

10 iulie, 2024

Regele Felipe al Spaniei și Letizia, împreună cu fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, s-au întâlnit la Barcelona cu câștigătorii Premiilor Fundației Prințesa de Girona.

Regele Felipe Regina Letizia Leonor și Sofia GettyImages 2161380312 jpg

Fundația, care este în prezent prezidată de Regele Felipe în numele moștenitoarei sale, Prințesa Leonor, are ca scop sprijinirea tinerilor vulnerabili din toate domeniile.

La ieșirea de ieri, Regina Letizia a fost extrem de sofisticată într-o rochie crem fără mâneci, midi și mulată pe corp, cu o crăpătură îndrăzneață într-o parte, la care a asortat o pereche de sandale albe cu toc pătrat, confortabil, și o geantă de mână în același ton.

La rândul lui cât se poate de elegant, soțul Letiziei a asortat la ținuta reginei un blazer crem și o pereche de pantaloni închiși la culoare, în timp ce fiicele suveranilor, în vârstă de 18, respectiv 17 ani, și-au sincronizat ținutele într-un alb estival, atât Leonor, cât și Sofia alegând cămăși largi și pantaloni confortabili pentru această ieșire.

Tinerele prințese nu doar că au părut imaculate în ținutele lor de vară, ba chiar au purtat și espadrile asortate de la marca spaniolă Macarena Shoes, model pe care îl purta cu plăcere și mama lor, Letizia, în zilele călduroase de vară, până să aibă probleme cu durerile crâncene de picioare, cauzate de încălțămintea nepotrivită.

Regina Letizia GettyImages 2161380340 jpg

Chiar și-așa, frumoasa regină spanioloaică a dat încă un exemplu de bun gust și stil potrivit ocaziei, fără să fie prea sobră sau conservatoare, ca multe alte figuri regale europene, și având o siluetă de invidiat, la cei 51 de ani ai săi, care s-o ajute să poarte acest gen de rochii. 

De alftel, multe voci au comentat că soția suveranului Spaniei se îmbracă, de multe ori, chiar mai cool decât fiicele ei adolescente, Leonor și Sofia adoptând în ieșirile lor oficiale ținute terne, cu croieli care nu le fac neapărat o favoare.

Foto: getty images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg