O imagine cât o mie de cuvinte! Charlene și Albert de Monaco, de mână, dar distanți, la un eveniment

19 iulie, 2024

Foarte rar ne este dat să-i vedem așa pe suveranii de Monaco: ținându-se de mână. 

S-a întâmplat ieri, pe 18 iulie, când Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene de Monaco au vizitat expoziția „Flacăra Olimpică de-a lungul veacurilor”, la Grimaldi Forum din Monaco.

Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg

Această expoziție reunește 40 de torțe olimpice din colecția privată a Prințului Albert și este organizată cu ocazia centenarului împlinit de la câștigarea medaliei de aur la canotaj de către John B. Kelly, bunicul suveranului și tatăl nemuritoarei Grace Kelly.

Cu această ocazie, Prințesa Charlene a ieșit în evidență cu salopeta ei lungă, de un roșu aprins, cu pantalonii ușor evazați, o creație Elie Saab, care s-a potrivit perfect pe silueta ei înaltă. Creația Elie Saab se înscrie între alte salopete pe care prințesa în vârstă de 46 de ani le-a afișat recent, soția Prințului Albert fiind, se pare, o fană a acestui tip de articol vestimentar.

Este clar că soția șefului Principatului de Monaco a creat un trend în ceea ce o privește și tot la fel de clar este că Charlene nu poate fi prinsă niciodată pe picior greșit atunci când poartă o salopetă.

Prințesa și-a completat ținuta cu o pereche de sandale aurii și un ruj roșu aprins, în ton cu nuanța outfitului său, în timp ce Albert a ales o ținută elegantă de zi, cu sacou cu blazon.

Cei doi s-au ținut, la un moment dat, de mână, în timp ce admirau exponatele, însă distanța pe care au lăsat-o între ei vorbește încă o dată despre cât de puțin firesc este acest gest cât se poate de simplu în dinamica relației lor.

Prințul Albert și Prințesa Charlene flacăra olimpică Facebook jpg

Cuplul suveran a fost însoțit la acest eveniment de fiul Prințesei Stephanie de Monaco, Louis Ducruet, și de soția acestuia, Marie Hoa Chevallier, cei doi devenind părinții unei fetițe în luna aprilie, anul trecut.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg