O încoronare cum n-a mai fost, Charles ignoră tradițiile istorice! Familiile regale așteptate pe 6 mai

31 martie, 2023

Încoronarea Regelui Charles se anunță spectaculoasă. Monarhul se va bucura de o ceremonie cum n-a mai fost, iar o importantă tradiție istorică va fi ruptă!

Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg

Ce familii regale ale lumii sunt așteptate la încoronarea lui Charles din 6 mai?

Familia regală britanică nu va fi singura familie regală care va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea. Potrivit ”The Telegraph”, va exista o rupere a tradiției, iar evenimentul este comparat mai degrabă cu o nuntă.

Potrivit sursei citate, încoronarea se făcea până acum în Marea Britanie într-o ceremonie oarecum de taină. Încoronarea însăși era o taină, un eveniment ce se săvârșea între suveran și supușii săi. Însă în vremurile actuale, curiozitatea este mare și multe familii regale doresc să participe.

De exemplu, Prințul Albert de Monaco a fost primul membru regal care și-a anunțat prezența, arătându-se extrem de nerăbdător și dornic să facă parte din importanta ceremonie. Iar ista s-a extins considerabil.

Potrivit Mail on Sunday, sunt așteptați Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei, Regii Iordaniei, Sultanul din Brunei, Sultanul din Oman, familii regale scandinave, prinți și prințese din toată lumea, toți apropiați de Regele Charles.

”Lista invitaților seamănă cu una de nuntă”, dezvăluie sursele citate.

Străinii vor veni, însă Charles nu are nici până la ora actuală confirmarea că vor fi prezenți la încoronare toți ai lui. Desigur, e vorba de mezinul Harry și soția Meghan Markle, care nu au comentat în niciun fel invitația primită pentru evenimentul anului din Regat.

Recent a fost confirmată prezența tuturor celor trei copii ai Prinților de Wales, George, Charlotte și Louis. Potrivit The Times, aceștia vor asista la ceremonie alături de părinții lor, Prințul moștenitor William și Prințesa Catherine, așa cum este numită formal Kate Middleton.

Prințesa Charlotte și fratele ei mai mic, Prințul Louis, vor lua parte la procesiunea de încoronare a bunicului lor, Regele Charles al III-lea, care va avea loc la 6 mai, la Westminster Abbey, potrivit unor informații citate de Hello Magazine. Se știe deja că fratele lor mai mare, Prințul George, va juca un rol „semnificativ” în acea zi. Iată că acum e o certitudine faptul că toți cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales vor lua parte la ceremonie.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg