O nouă apariție a nepotului Prințesei Kate. Micuțul este adorabil și are stofă de vedetă, la nici un an

27 august, 2024

Singurul frate al Prințesei Kate este tătic de puțin timp și un mare iubitor de câini. Tocmai de aceea, nu avea cum să nu își obișnuiască micuțul în compania patrupedelor.

FotoJet Inigo (1) jpg

Nu de mult, James Middleton a distribuit un filmuleț adorabil cu Inigo, fiul său care va marca în octombrie primul anișor din viață.

La mijlocul lunii iulie, duo-ul tată-fiu a făcut o vizită la un supermarket local pentru ca James Middleton să-i poată arăta fiului său „noua gamă James & Ella de pe raft!”

„Un moment care mă face foarte mândru ”, a scris James în dreptul filmulețului adorabil pe care l-a postat, unde îl vedem pe Bebe Inigo întâi în căruțul de cumpărături, după care stă la raft întinzând mâna după produsele canine comercializate de tatăl său.

Ieri, 26 august, a fost Ziua Internațională a Câinilor, eveniment pe care James Middleton nu avea cum să nu îl marcheze corespunzător. Iar corespunzător înseamnă acum să își includă și fiul în imaginile distribuite.

Căci nepotul Prințesei Kate s-a obișnuit, evident, cu viața printre patrupede. Ba mai mult, în cinstea acestei zile internaționale a câinelui, și Inigo a primit un ”cățel al lui”, ne arată James Middleton. Este unul de jucărie.

Imaginea postată pe Instagram este absolut savuroasă. Inigo știe la nici un an că aceste animăluțe sunt prietenii lor cei mai buni. Stă relaxat printre căței.

james middleton baby pic jpg

Mai exact, printre cockeri și golden retrieveri. James Middleton este profund legat de rasa cocker spaniel. A avut-o pe Ella, cățelușa neagră din această rasă care i-a marcat existența, iar pierderea ei a dus inclusiv la afacerea pe care fratele Prințesei Kate o manageriază cu succes: hrană canină.

James Middleton si Ella jpg

Simbolul afacerii de familie este cockerul spaniel pe care James l-a deținut. Ella a murit, iar momentul a fost crucial pentru fratele Prințesei Kate, care după ce a jelit-o, i-a dedicat atât o pagină de Instagram, un site și ulterior o afacere. Hrana de câini se numește ”James și Ella” și conține o varietate de produse. Iar bebe Inigo ”coordonează” business-ul încă din scutece.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg