O nouă apariție a Reginei Letizia a Spaniei! Poartă o cămașă decupată în zona decolteului

19 septembrie, 2024

Regina Letizia a Spaniei a participat la un nou eveniment, unde a purtat o cămașă foarte elegantă și modernă.

Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg

Regina Letizia, care a sărbătorit duminică, 15 septembrie, împlinirea vârstei de 52 de ani, a călătorit în Cantabria pentru a participa la deschiderea cursului de formare profesională 2024/2025 la Școala Gimnazială Doctor José Zapatero Domínguez din Castro-Urdiales. 

Ținuta modernă purtată de Regina Letizia

Pentru această apariție, Regina Letizia a Spaniei a îmbrăcat o cămașă cu dungi albastre și albe cu un model foarte inovator, cu tăieturi verticale în zona decolteului. Este vorba despre o cămașă de la brandul Mango, care e printre favoritele reginei.

Cămașa, care a fost scoasă la vânzare în primele patru luni ale anului 2024 și care este acum epuizată, a făcut parte din colaborarea Victoriei Beckham cu marca spaniolă. Nu este însă primul articol de îmbrăcăminte pe care Regina Letizia l-a avut din această colecție, ea a apărut și într-un costumul alb creat de celebra vedetă la un eveniment din luna mai. Fără îndoială, designerul britanic se bucură de faptul că Regina Letizia îi poartă ținutele, a și declarat despre ea că este „muza ei fără îndoială”.

La cămașa modernă, Regina Letizia a asortat o pereche de pantaloni negri până la gleznă și sandalele sale cu curele și un toc lat de 5 centimetri, modelul Melanie 50 de la Hugo Boss. Acest pantof, pe care îl are și pe alb, l-a purtat pentru prima dată la 10 iulie 2024, în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor Prințesei de Girona, la Centrul de Conferințe Costa Brava din Lloret de Mar. Aceeași pereche a avut-o și la ieșirea ei pe 11 septembrie, la Guadalajara.

Cerceii ei preferați

În ceea ce privește bijuteriile sale, Regina Letizia nu și-a uitat inelul italian de la Coreterno. Pe de altă parte, ea poartă din nou cerceii din aur alb și diamante de la Gold&Roses. Aceste bijuterii le are din iunie 2017.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg
Prințesa Diana cu fiii ei  foto   GettyImages jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg, Regina Mathilde, Printesa Sophie de Liechtenstein si Elke Budenbender  Marea Curte Ducala (3) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Profimedia (3) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima, Prințesele Amalia și Alexia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlotte la Wimbledon alături de fratele George și părinții lor (9) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg