O nouă apariție rafinată de-a Prințesei Sofia!

Maternitatea nu i-a ”alterat” stilul vestimentar, ci dimpotrivă. Prințesa Sofia a Suediei a strălucit la un eveniment oficial de la Stockholm, acolo unde și-a însoțit partenerul de viață zilele trecute. Iată cum s-a îmbrăcat!

princess sofia GettyImages-511282762
A fost o prezență rafinată

O nouă apariție de-a Prințesei Sofia ne-a impresionat plăcut. Aceasta și-a făcut apariția la brațul soțului tău la un eveniment oficial, organizat la Stockholm. Pentru această ocazie, Prințesa Sofia, însărcinată în ultimul trimestru, a optat pentru o rochie superbă, roșie, cu un detaliu din dantelă, care urma fidel linia corpului, ceea ce ne-a permis să vedem cât de avansată este sarcina prințesei.

princess sofia GettyImages-511282696
Cei doi au atras privirile tuturor

Și trebuie să recunoaștem că Prințesa Sofia arată nemaipomenit, ea acumulând puține kilograme până acum. În plus, prințesa în vârstă de 31 de ani radiază de fericire, ceea ce-i oferă o alură aparte.

Sofia a zâmbit pe tot parcursul serii și s-a pozat alături de invitații de onoare ai acestui eveniment.

STOCKHOLM, SWEDEN - FEBRUARY 19:  Prince Carl Philip and Princess Sofia attend a formal gathering at the Royal Swedish Academy of Fine Arts on February 19, 2016 in Stockholm, Sweden. (Photo by Michael Campanella/Getty Images)
Prințesa a fost degajată pe tot parcursul evenimentului

Se pare că Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia vor deveni părinți pentru prima dată în luna aprilie a acestui an.

Sursa foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA