O nou─â apari┼úie stilat─â! Prin┼úul Carl Philip ┼či Prin┼úesa Sofia, pe covorul ro┼ču

26 ianuarie, 2016
Swedish Royals Attend Swedish Sports Gala jpeg

Toate privirile au fost ├«ndreptate c─âtre Prin┼úesa Sofia a Suediei ┼či so┼úul s─âu, Prin┼úul Carl Philip, atunci c├ónd ┼či-au f─âcut apari┼úia la Swedish Sports Gala, luni sear─â.

Prezenţi, luni seară, la o gală

Viitorii p─ârin┼úi, care ├«┼či vor cunoa┼čte primul copil ├«n aprilie, au p─â┼čit pe covorul ro┼ču al evenimentului ┼úin├óndu-se de m├ón─â ┼či radiind de fericire. ├Ämbr─âca┼úi ├«n haine de gal─â, cei doi au fost ├«n centrul aten┼úiei la acest eveniment.

Extrem de elegan┼úi pe covorul ro┼ču

Prin┼úesa Sofia, 31, a avut o apari┼úie irepro┼čabil─â, purt├ónd o rochie lung─â, de sear─â, de culoare albastru ├«nchis. ├Än talie ┼či-a legat un cordon, marc├ónd astfel burtica de gravidu┼ú─â.

Toate privirile au fost aţintite asupra celor doi

Prin┼úul Carl Philip, 36, s-a ridicat la nivelul so┼úiei sale, purt├ónd un costum extrem de elegant, negru, ┼či un papion.

La gala respectiv─â au participat numeroase staruri din Suedia, din domeniul sportului, printre care ├«not─âtoarea Emma Igelstrom, ┼či juc─âtoarea de box Mikaela Lauren, care au socializat cu t├ón─ârul cuplu princiar.

Vestea c─â Prin┼úesa Sofia este ├«ns─ârcinat─â a venit la patru luni de la fastuoasa lor nunt─â din vara anului 2015. ┼×i se pare c─â cei doi deja au primit c├óteva sfaturi despre ceea ce o s─â urmeze. Prin┼úesa Sofia a dezv─âluit c─â a primit sfaturi de la cele dou─â cumnate ale sale, respectiv Prin┼úesaMadeleine ┼či Prin┼úesa Victoria, care au o experien┼ú─â mai bogat─â ├«n ÔÇŁmeseria de p─ârinteÔÇ×.

Sursa foto: Getty Images