O nouă fotografie cu Prințesa Kate, nemaivăzută până acum, a apărut în spațiul public. Cine a publicat-o

26 martie, 2024

Martin Kemp a publicat o fotografie nouă cu Prințesa Kate. Imaginea nu a mai fost văzută până acum și se dorește un omagiu la adresa Alteței Sale regale, care traversează momente grele.

Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie foto  GettyImages jpg

Muzicianul și actorul din EastEnders a împărtășit pe Instagram câteva gânduri, în urma diagnosticului șoc de cancer al Prințesei.

Martin Kemp, Insta PNG

Muzicianul și actorul Martin Kemp a distribuit o fotografie emoționantă, personală, din arhiva familiei sale, cu Prințesa de Wales, la scurt timp după anunțul diagnosticului de cancer al Prințesei Catherine.

Este o imagine adorabilă, nepublicată până acum, unde vedem o Kate Middleton zâmbitoare, așa cum obișnuia să fie la întruniri, alături de toți cei patru membri ai familiei Kemp: Martin, soția sa Shirlie, fiica lor Harley Moon și fiul, DJ-ul de radio Roman Kemp.

Martin Kemp, fotografie nouă cu Prințesa Kate, Instagram PNG

Nu lipsește nici cățelul familiei în această poză de grup. Pe vremea respectivă, Prințesa de Wales părea că nu avea nicio grijă și se bucura de toate întâlnirile sale regale. Este îmbrăcată foarte casual, în pulover comod gros, cu gât și nu îi lipsește zâmbetul larg, molipsitor, de care ne este atât de dor.

Martin Kemp a distribuit imaginea sâmbătă, la doar câteva ore de la anunțul șoc al Prințesei de Wales, că are cancer. ”Îi trimitem toată dragostea noastră Prințesei Kate și întregii sale familii”, a scris pe rețeaua de socializare actorul.

Soția lui Martin a comentat la postare, având un mesaj pentru Kate și William: ea le-a urat multă dragoste și vindecare.

Vedete din întreaga lume au inundat rețelele de socializare cu mesajele lor de sprijin și însănătoșire grabnică pentru viitoarea regină a Marii Britanii.

Valuri de iubire au pornit către viitori regi britanici, după anunțul făcut vineri seară de Prințesă. Iar acestea au fost apreciate la Palat.

''Prinţul şi prinţesa sunt ambii extrem de impresionaţi de mesajele binevoitoare din partea oamenilor din Regatul Unit, Commonwealth şi din lumea întreagă drept răspuns la mesajul Alteţii Sale Regale'', a spus purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington într-un comunicat.

''Sunt extrem de impresionaţi de căldura şi susţinerea publicului şi sunt recunoscători pentru înţelegerea cu care a fost primită dorinţa lor privind confidenţialitatea în această perioadă.''

Anunţul făcut vineri de Kate a dominat sâmbătă primele pagini ale publicaţiilor britanice, mesajele de susţinere fiind amestecate cu critici la adresa celor care au speculat pe tema sănătăţii ei în ultimele săptămâni.

Foto: Getty Images & InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis foto  GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024  Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg