O nouă nuntă regală în Iordania. Regina Rania are o legătură emoționantă cu mireasa

21 august, 2024

Zi fericită în Regatul Hașemit, pentru vărul Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei și nepoata Președintelui Autorității Palestiniene.

Nuntă iordania nepotul Reginei Rania Instagram

La un an distanță de la nunta regală a Prințului moștenitor Hussein cu Prințesa Rajwa, familia regală iordaniană are un alt motiv să sărbătorească: vărul lui Hussein, Aoun Juma, s-a căsătorit cu aleasa lui, Lena bint Wail Abbas.

Mireasa este nimeni alta decât nepoata lui Mahmoud Abbas, Președintelui Autorității Palestiniene, având, așadar, o legătură de suflet cu Regina Rania a Iordaniei, născută la rândul ei în Palestina și susținătoare avidă a cauzei acestui popor.

Într-o serie de fotografii postate pe Instagram, putem observa că mireasa regală arăta strălucitor într-o rochie din satin frumos împodobită, cu un decolteu pătrat, bretele groase și mâneci transparente care cad pe podea. 

Chiar dacă Lena a ales să renunțe la o diademă tipică mireselor regale, ea a arătat cât se poate de elegant cu părul coafat în valuri, în stil old Hollywood, având ca bijuterii o serie de brățări argintii și un colier asortat, cu trei pietre prețioase.

Nepotul Regelui Abdullah al II-lea și soția lui au fost fotografiați într-un cadru uluitor, în aer liber, cu un gazon impecabil, copaci, flori și o clădire impresionantă în background. Îmbrăcat într-un costum albastru elegant și purtând o cravată asortată, acesta zâmbește cald la braț cu proaspăta sa soție.

Aoun este fiul cel mare al Prințesei Aisha Bint Al Hussein a Iordaniei, sora actualului rege, născut pe 27 mai 1992. Mireasa lui, Lena bint Wail Abbas, este o antreprenoare palestiniană care și-a împărțit copilăria între Doha și Canada și care s-a logodit cu nepotul regelui iordanian în februarie anul acesta.

Printre invitații la nunta regală s-a numărat și Prințul Moștenitor Hussein, care a devenit, recent, pentru prima dată tată, după ce soția sa, Prințesa Rajwa, i-a dăruit o fetiță, botezată Iman.

Cât despre proaspăta mamă, Prințesa Rajwa, este posibil ca acesta să fi decis să rămână acasă, cu prima nepoată a Reginei Rania și-a Regelui Abdullah.

Foto: Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg