O nouă nuntă regală la orizont! Familia regală din Liechtenstein anunță logodna Prințesei Marie Caroline

23 octombrie, 2024

Viitorii miri locuiesc amândoi în Marea Britanie, la Londra.

Familia regală a Liechtensteinului la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Liechtenstein
Familia regală a Liechtensteinului la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Liechtenstein

Familia regală a Liechtensteinului a dat marea veste fericită marți, când Casa Princiară a anunțat logodna fiicei prințului ereditar Alois, Prințesa Marie Caroline, cu Leopoldo Maduro Vollmer.

Princess Marie Caroline Is Engaged 1 jpg

Alte detalii nu sunt oferite în comunicatul de presă, însă se știe că cei doi amorezi locuiesc împreună la Londra, notează publicația HELLO!.

Prințesa Marie Caroline, 28 de ani, care este al doilea copil al Prințului Alois și al soției sale, Sophie, s-a născut în Elveția, unde și-a început educația. Mai târziu a urmat Colegiul Malvern din Worcestershire, Anglia, înainte de a studia Design vestimentar la Parsons School of Design din Paris și New York.

Prințesa Marie Caroline nu se află în linia succesorală la tronul Liechtensteinului. Acum ea lucrează în industria modei din Londra, în timp ce viitorul ei soț este în Managementul Investițiilor.

Princess Marie Caroline Is Engaged 2 jpg

Prințesa și-a etalat inelul de logodnă.

Princess Marie Caroline Is Engaged 3 jpg

Familia regală a Liechtensteinului a fost văzută în formulă extinsă astă-vară la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Liechtenstein.

Leopoldo Maduro Vollmer, în vârstă de 33 de ani, s-a născut la Caracas, Venezuela, a studiat și în Marea Britanie, după ce a urmat cursurile Harrow School și Universitatea St Andrews, obținând ulterior o diplomă postuniversitară de la Queens College, Universitatea din Cambridge.

Casa Princiară a confirmat, de asemenea, că nunta va avea loc la sfârșitul verii anului viitor, deși încă nu a fost dezvăluită locația unde va avea loc nunta.

Marie Caroline va fi primul dintre cei patru copii ai lui Alois și Sophie care se va căsători. Ceilalți trei sunt băieți: Prințul Joseph Wenzel, Prințul Georg și Prințul Nikolaus.

Liechtenstein, oficial Principatul Liechtenstein, este un microstat germanofon din Europa Centrală. Este o monarhie constituțională cu rang de principat, condus de principele de Liechtenstein. Liechtenstein se învecinează cu Elveția la vest și la sud și cu Austria la est și la nord.

Principele de Liechtenstein este al șaselea cel mai bogat monarh din lume cu o avere estimată la 5 miliarde de dolari. Populația țării se bucură de unul din cele mai ridicate niveluri de trai din lume.

Hans-Adam al II-lea, este al XV-lea Principe de Liechtenstein, actualul monarh al Principatului. El poartă, de asemenea, și titlul de Duce de Troppau și Jägerndorf, Conte de Rietberg.

Foto: Profimedia & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima in rochie colorata purtata a treia oara   profimedia 0924718754 jpg
Regina Rania colaj jpg
Mary și Frederik în Germania, Profimedia (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (5) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg