O nouă nuntă regală se anunță în Marea Britanie

Nu știm dacă, după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, o să mai reușească cineva din familia regală britanică să mai stârnească același interes din partea publicului, așa că orice alt eveniment de genul ăsta va trece, cu siguranță, pe plan secundar.

Cu toate acestea este cât se poate de adevărat: la casa regală britanică vor avea loc, anul acesta, două nunți.

Eugenie și Jack

Prima este în mai și este a lui Harry. A doua va avea loc în toamnă, și-i va avea ca eroi pe Prințesa Eugenie, de 27 de ani, și pe iubitul ei de lungă durată, Jack Brooksbank, 31.

Fotografiile oficiale de logodnă realizate la Palatul Buckingham.

Verișoara prinților William și Harry a fost, se pare, cerută în căsătorie de Jack în timpul vacanței lor din Nicaragua, care a avut loc la începutul acestei luni. Nunta va avea loc tot la capela St George’s din Windsor, aceeași în care se vor căsători și Meghan cu Harry în mai.

 

Prințesa Eugenie, alături de tatăl ei, Prince Andrew, și sora Beatrice (dreapta)

Anunțul oficial a fost postat astăzi pe conturile sociale ale Casei regale britanice. Eugenie este fiica cea mică a Prințului Andrew și a fostei sale soții, Sarah Ferguson, cei doi având încă o fiică, pe Prințesa Beatrice, de 29 de ani.

Eugenie și logodnicul ei s-au întâlnit prima dată în 2010, la o vacanță la schi în Verbier, Elveția, acolo unde aceștia au mers cu niște prieteni comuni. Jack, fiul unui contabil, nu este chiar genul de bărbat cu care se anturează fetele din înalta societate britanică, acesta fiind un afacerist fără studii superioare, care a lucrat cândva ca barman.

Inelul de logodnă este unul cu un safir înconjurat de diamante.

Având fler pentru afaceri, iubitul lui Eugenie s-a lansat, în 2016, în comercializarea de băuturi alcoolice. Suntem siguri că intrarea în familia regală britanică îi va aduce noi conexiuni și o promovare nesperată a afacerii sale.

 Foto: Arhiva OK!, Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA