O prezicătoare celebră a văzut ghinionul din destinul lui Kate încă de la nunta din 2011

27 martie, 2024

Poate că mulţi nu cred în premoniţii, dar de data aceasta chiar s-a întâmplat! Cine i-a prezis lui Kate că va suferi în al 12-lea an de căsnicie?

Al 12-lea an de căsnicie cu William s-a doedit a i și cel mai geu.
Al 12-lea an de căsnicie cu William s-a doedit a i și cel mai geu.

Încă de când s-a căsătorit cu Prinţul William, harta astrală şi karmică a lui Kate Middleton indică faptul că ea va traversa o perioadă dificilă în timpul celui de-al 12-lea an de căsnicie şi că între ea şi soţul ei va interveni o femeie.

Cea care a făcut aceste formidabile predicţii nu e nimeni alta decât Carmen Harra, care tocmai a împlinit luni vârsta de 69 de ani. Chiar ea a postat, zilele trecute, când s-a aflat cumplitul diagnostic pimit de Prinţesa Kate, înregistrarea de la "Acces Direct" unde spunea că a văzut ghinionul din destinul lui Kate încă de la nunta din 2011. (minutul 10:36)

"Această karmă a Familiei Regale, dacă urmărim istoria, nu este cea mai pozitivă. Uitaţi-vă la divorţul Dianei de Prinţului Charles, uitaţi-vă la divorţul Prinţului Andrew... În plus, căsătoria lui Kate în anul numerologic 5 nu ajută o perioadă foarte lungă, deşi în esenţă această relaţie este foarte bună, este autentică, există o iubire între ei, o atracţie, este un mariaj care este fondat pe sentimente reale şi, cu toate acestea, predicţia mea este că ar putea să dureze între 5 până la 12 ani."

Corelată cu noile informaţii, sincopa apărută pare să fie cauzată de presupusa aventură avută de Prinţul William cu Rose Hanbury, însăşi buna prietenă a lui Kate odinioară...

Ce spune azi Carmen Harra despre situaţia lui Kate Middleton şi mariajul ei cu Prinţul William? "Între ei există o karmă, deci nu întâmplător ei s-au căsătorit, dar la o distanţă de 12 ani se confruntă cu o situaţie foarte dificilă. Cancerul ei, după părerea mea, este destul de agresiv, însă lumea modernă are tot felul de tehnici şi există soluţii pentru cancer. Eu sper ca ea să se facă bine. Problema ei şi de ce se generează cancerul - care a devenit o epidemie, deşi nu este o boală contagioasă - vine din supărare. Ea s-a supărat foarte tare de ce s-a întâmplat cu William şi i-a declanşat această boală, deci este consecinţa unei traume pe care ea a suferit-o."

"Ce este mai greu este ruptura care s-a produs între ei doi, o ruptură de suflet, care e mai greu de reparat, trădarea e mai greu de vindecat", spune Carmen Harra, referindu-se la aceeaşi Rose Hanbury, amanta Prinţului William.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg