„O prințesă de poveste!” Beatrice Borromeo recreează rochia de mireasă și arată ca o zeiță

21 noiembrie, 2022
Beatrice Borromeo si familia jpg

Beatrice Borromeo a participat în weekend la sărbătorile prilejuite de Ziua Națională a Principatului Monaco împreună cu soțul ei, Pierre Casiraghi, copiii lor și restul familiei regale.

Beatrice Borromeo, care este căsătorită cu Pierre Casiraghi, fiul Prințesei Caroline de Hanovra și nepotul lui Grace Kelly, a uimit cu ținuta ei inedită. Ea a fost fotografiată alături de soțul ei și de copiii lor, Stefano Casiraghi și Francesco Casiraghi, la Palatul din Monaco, în cadrul ceremoniilor care au marcat Ziua Națională.

Beatrice Borromeo și soțul ei, Pierre Casiraghi, s-au alăturat Prințului Albert al II-lea și Prințesei Charlene de Monaco în timpul sărbătorilor anuale de Ziua Națională. Dimineața, aceștia au fost văzuți urmărind parada militară de pe balconul Palais du Prince împreună cu copiii lor, iar, seara, au participat la spectacolul anual de gală.

Beatrice, care a uluit într-un costum Dior roșu și o pălărie mare vișinie la parada militară, a optat pentru o rochie de poveste la gala glamour.

Rochia până la podea, în tonuri aurii, era tot de la Dior și i-a oferit modelului un aspect șic. Beatrice avea părul lung coafat în bucle, bentiță și pantofi aurii și o geantă de mână asortată.

Beatrice a atras privirile și cu bijuteriile purtate. Ea a optat pentru o pereche de cercei mari din aur și perle, iar fanii regali au considerat că arăta „fabulos” în ținuta strălucitoare, mulți comparând-o cu o „Prințesă din cartea de povești”.

"Este superbă! O iubesc, arată ca o Prințesă din cartea de povești", a spus un admirator pe rețelele de socializare. „O zeiță!”, a completat altul.

Rochia Dior pe care Beatrice a ales-o pentru gală este asemănătoare cu una dintre rochiile de mireasă pe care le-a îmbrăcat în 2015 când s-a căsătorit cu Pierre Casiraghi.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii la Palatul din Monaco în iulie 2015. A urmat apoi o recepție la Grădinile Palatului și o cină de gală la Hotel de Paris din Monte Carlo. O săptămână mai târziu, fericitul cuplu și-a sărbătorit din nou unirea, de această dată în Italia, de unde este Beatrice.Recente pe Ok! Magazine

Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley  profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley  GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg
Printesa Kate in rochie verde Vampires Wife in Irlanda, 2020  GettyImages 1204950675 jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Charlene si Albert de Monaco Facebook2 jpg
FotoJet Meghan jpg
Prințesa Charlene Foto Profimedia (4) jpg
Sarah Ferguson Foto Profimedia jpg
Prințesa Anne și Prințul Haakon, Profimedia
Beatrice Borromeo Casiraghi si Pierre Casiraghi la Cannes  GettyImages 2154164316 jpg
Regina Mary la Fashion Summit, Profimedia (7) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Luxemburg  Gina Stefan, AGERPRES Casa Majestatii Sale (8) jpeg
Prințul William și părinții lui, Charles și Diana foto  GettyImages jpg