„O prințesă de poveste!” Beatrice Borromeo recreează rochia de mireasă și arată ca o zeiță

21 noiembrie, 2022
Beatrice Borromeo si familia jpg

Beatrice Borromeo a participat în weekend la sărbătorile prilejuite de Ziua Națională a Principatului Monaco împreună cu soțul ei, Pierre Casiraghi, copiii lor și restul familiei regale.

Beatrice Borromeo, care este căsătorită cu Pierre Casiraghi, fiul Prințesei Caroline de Hanovra și nepotul lui Grace Kelly, a uimit cu ținuta ei inedită. Ea a fost fotografiată alături de soțul ei și de copiii lor, Stefano Casiraghi și Francesco Casiraghi, la Palatul din Monaco, în cadrul ceremoniilor care au marcat Ziua Națională.

Beatrice Borromeo și soțul ei, Pierre Casiraghi, s-au alăturat Prințului Albert al II-lea și Prințesei Charlene de Monaco în timpul sărbătorilor anuale de Ziua Națională. Dimineața, aceștia au fost văzuți urmărind parada militară de pe balconul Palais du Prince împreună cu copiii lor, iar, seara, au participat la spectacolul anual de gală.

Beatrice, care a uluit într-un costum Dior roșu și o pălărie mare vișinie la parada militară, a optat pentru o rochie de poveste la gala glamour.

Rochia până la podea, în tonuri aurii, era tot de la Dior și i-a oferit modelului un aspect șic. Beatrice avea părul lung coafat în bucle, bentiță și pantofi aurii și o geantă de mână asortată.

Beatrice a atras privirile și cu bijuteriile purtate. Ea a optat pentru o pereche de cercei mari din aur și perle, iar fanii regali au considerat că arăta „fabulos” în ținuta strălucitoare, mulți comparând-o cu o „Prințesă din cartea de povești”.

"Este superbă! O iubesc, arată ca o Prințesă din cartea de povești", a spus un admirator pe rețelele de socializare. „O zeiță!”, a completat altul.

Rochia Dior pe care Beatrice a ales-o pentru gală este asemănătoare cu una dintre rochiile de mireasă pe care le-a îmbrăcat în 2015 când s-a căsătorit cu Pierre Casiraghi.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii la Palatul din Monaco în iulie 2015. A urmat apoi o recepție la Grădinile Palatului și o cină de gală la Hotel de Paris din Monte Carlo. O săptămână mai târziu, fericitul cuplu și-a sărbătorit din nou unirea, de această dată în Italia, de unde este Beatrice.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg