O regină casual șic! Stilata Mary a Danemarcei a făcut senzație în vizita ei solo de weekend la Copenhaga

8 aprilie, 2024

Regina Mary a Danemarcei și-a reluat atribuțiile regale, după o vacanță privată cu Regele Frederik și cei patru copii ai lor.

Regina Mary a Danemarcei la rezervația de căprioare, GettyImages (9) (1) jpg

Și face dovada stilului său impecabil, indiferent de ambientul în care se află. Căci știe exact cum să se prezinte la un eveniment.

De data aceasta, a lăsat tocurile și rochiile elegante la Palat și a avut o apariție spectaculoasă, casual șic: în pantaloni cargo, bocanci, pulover pe gât, vestă și pălărie de zi, Mary a strălucit la inaugurarea rezervației de căprioare de la Copenhaga.

Regina Mary a Danemarcei la rezervația de căprioare, GettyImages (2) (1) jpg

Mary a Danemarcei și-a etalat stilul impecabil, în timp ce a stat alături de ministrul danez al Mediului, Magnus Heunicke, pentru a inaugura un parc de căprioare în Copenhaga.

Regina daneză, născută în Australia, care are 52 de ani, a fost de o eleganță remarcabilă, perfect adaptată contextului: în natură! Cu vestă și părie ranger, una dintre cele mai frumoase regine ale lumii dovedește că se descurcă de minune în noul său rol pe care l-a dobândit la începutul anului.

Actuală regină și fostă Prințesă, Mary a profesat și în relațiile publice. Știe exact cum să se poarte cu oamenii și cum să îi cucerească. De data asta însă, ea a fost cucerită de superbele exemplare de căprioare care au fost eliberate în natură, în rezervația creată anume pentru ele.

Regina și-a completat look-ul de zi cu un machiaj elegant, care îi evidenția foarte frumos trăsăturile feței. 

Acest eveniment din Naerum capătă o semnificație specială, căci vine în urma unei vacanțe private pe care a avut-o în familie cu Regele Frederik.

Nu se știe unde în ce destinație s-a răsfățat familia regală daneză cu ocazia vacanței de Paște, însă un purtător de cuvânt al Palatului a confirmat revistei daneze Her&Nu că regalii au călătorit în străinătate cu cei patru copii ai lor, prințul moștenitor Christian, 18 ani, prințesa Isabella, 16 ani și gemenii de 13 ani, prințul Vincent și prințesa Josephine.

La deschiderea Deer Park, Mary a radiat bucurie în timp ce a eliberat o căprioară în natură, după care a interacționat cu oamenii.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg