O regină casual șic! Stilata Mary a Danemarcei a făcut senzație în vizita ei solo de weekend la Copenhaga

8 aprilie, 2024

Regina Mary a Danemarcei și-a reluat atribuțiile regale, după o vacanță privată cu Regele Frederik și cei patru copii ai lor.

Regina Mary a Danemarcei la rezervația de căprioare, GettyImages (9) (1) jpg

Și face dovada stilului său impecabil, indiferent de ambientul în care se află. Căci știe exact cum să se prezinte la un eveniment.

De data aceasta, a lăsat tocurile și rochiile elegante la Palat și a avut o apariție spectaculoasă, casual șic: în pantaloni cargo, bocanci, pulover pe gât, vestă și pălărie de zi, Mary a strălucit la inaugurarea rezervației de căprioare de la Copenhaga.

Regina Mary a Danemarcei la rezervația de căprioare, GettyImages (2) (1) jpg

Mary a Danemarcei și-a etalat stilul impecabil, în timp ce a stat alături de ministrul danez al Mediului, Magnus Heunicke, pentru a inaugura un parc de căprioare în Copenhaga.

Regina daneză, născută în Australia, care are 52 de ani, a fost de o eleganță remarcabilă, perfect adaptată contextului: în natură! Cu vestă și părie ranger, una dintre cele mai frumoase regine ale lumii dovedește că se descurcă de minune în noul său rol pe care l-a dobândit la începutul anului.

Actuală regină și fostă Prințesă, Mary a profesat și în relațiile publice. Știe exact cum să se poarte cu oamenii și cum să îi cucerească. De data asta însă, ea a fost cucerită de superbele exemplare de căprioare care au fost eliberate în natură, în rezervația creată anume pentru ele.

Regina și-a completat look-ul de zi cu un machiaj elegant, care îi evidenția foarte frumos trăsăturile feței. 

Acest eveniment din Naerum capătă o semnificație specială, căci vine în urma unei vacanțe private pe care a avut-o în familie cu Regele Frederik.

Nu se știe unde în ce destinație s-a răsfățat familia regală daneză cu ocazia vacanței de Paște, însă un purtător de cuvânt al Palatului a confirmat revistei daneze Her&Nu că regalii au călătorit în străinătate cu cei patru copii ai lor, prințul moștenitor Christian, 18 ani, prințesa Isabella, 16 ani și gemenii de 13 ani, prințul Vincent și prințesa Josephine.

La deschiderea Deer Park, Mary a radiat bucurie în timp ce a eliberat o căprioară în natură, după care a interacționat cu oamenii.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg