O regină electrică. Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie de bal albastră și cu tiara soacrei sale

18 aprilie, 2024

Regina Letizia a Spaniei și-a coordonat ținuta cu cele ale gazdelor sale, Regina Maxima și Prințesa Moștenitoare Amalia a Țărilor de Jos, la banchetul de stat de seara trecută, de la Amsterdam.

Regina Letizia profimedia 0865795779 jpg

Letizia, în vârstă de 51 de ani, și soțul ei, Regele Felipe al Spaniei, în vârstă de 56 de ani, întreprind o vizită de două zile la Amsterdam și Haga.

După o zi plină de activități, inclusiv o probă de baschet și fotbal, precum și participarea la o ceremonie de bun venit, cuplul regal spaniol s-a alăturat Regelui Willem-Alexander și Reginei Maxima pentru o cină strălucitoare la Palatul Regal din Amsterdam.

Acestora li s-au alăturat Prințesa Amalia, în vârstă de 20 de ani, moștenitoarea tronului Olandei, și Prințesele Beatrix și Margriet, în vârstă de 86 și 81 de ani, mama și, respectiv, mătușa monarhului.

Se pare că albastru au fost tema serii pentru doamne: atât Letizia, cât și Maxima, Amalia și Beatrix coordonându-și rochiile elegante în astfel de nuanțe, dar și tiarele deosebit de strălucitoare.

Letizia a fost personificarea eleganței într-o rochie în culoarea safirului, în valoare de 3.800 de lire sterline, de la brandul 2nd Skin CO, cu o fustă ondulată, detalii cu fundiță pe mâneci și o curea în talia.

Ea a optat pentru o diademă impresionantă, cunoscută sub numele de Tiara cu buclă de diamant, de la Cartier, datorită designului său unic. Impresionanta bijuterie a aparținut cândva Mariei-Cristina a Austriei și are diamante și perle pe o bază de platină.

Inițial, tiara a fost un cadou de la Regele Juan-Carlos pentru soția sa, Sofia a Spaniei, iar Letizia a purtat-o pentru prima dată în 2018.

Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg

Evenimentul de aseară, unul la care și bărbații, Regele Felipe și Regele Willem-Alexander, au fost foarte eleganți în smoking-urile lor de gală, marchează primul banchet de stat al tinerei Prințese Amalia în capitala Olandei, ocazie cu care aceasta a purtat una dintre cele mai prețioase diademe ale casei regale olandeze, celebra Ruby Peacock Tiara/Tiara Păun cu Rubine.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe și Regine Letizia  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg