O regină electrică. Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie de bal albastră și cu tiara soacrei sale

18 aprilie, 2024

Regina Letizia a Spaniei și-a coordonat ținuta cu cele ale gazdelor sale, Regina Maxima și Prințesa Moștenitoare Amalia a Țărilor de Jos, la banchetul de stat de seara trecută, de la Amsterdam.

Regina Letizia profimedia 0865795779 jpg

Letizia, în vârstă de 51 de ani, și soțul ei, Regele Felipe al Spaniei, în vârstă de 56 de ani, întreprind o vizită de două zile la Amsterdam și Haga.

După o zi plină de activități, inclusiv o probă de baschet și fotbal, precum și participarea la o ceremonie de bun venit, cuplul regal spaniol s-a alăturat Regelui Willem-Alexander și Reginei Maxima pentru o cină strălucitoare la Palatul Regal din Amsterdam.

Acestora li s-au alăturat Prințesa Amalia, în vârstă de 20 de ani, moștenitoarea tronului Olandei, și Prințesele Beatrix și Margriet, în vârstă de 86 și 81 de ani, mama și, respectiv, mătușa monarhului.

Se pare că albastru au fost tema serii pentru doamne: atât Letizia, cât și Maxima, Amalia și Beatrix coordonându-și rochiile elegante în astfel de nuanțe, dar și tiarele deosebit de strălucitoare.

Letizia a fost personificarea eleganței într-o rochie în culoarea safirului, în valoare de 3.800 de lire sterline, de la brandul 2nd Skin CO, cu o fustă ondulată, detalii cu fundiță pe mâneci și o curea în talia.

Ea a optat pentru o diademă impresionantă, cunoscută sub numele de Tiara cu buclă de diamant, de la Cartier, datorită designului său unic. Impresionanta bijuterie a aparținut cândva Mariei-Cristina a Austriei și are diamante și perle pe o bază de platină.

Inițial, tiara a fost un cadou de la Regele Juan-Carlos pentru soția sa, Sofia a Spaniei, iar Letizia a purtat-o pentru prima dată în 2018.

Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg

Evenimentul de aseară, unul la care și bărbații, Regele Felipe și Regele Willem-Alexander, au fost foarte eleganți în smoking-urile lor de gală, marchează primul banchet de stat al tinerei Prințese Amalia în capitala Olandei, ocazie cu care aceasta a purtat una dintre cele mai prețioase diademe ale casei regale olandeze, celebra Ruby Peacock Tiara/Tiara Păun cu Rubine.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg