O speranță de împăcare! Prințul Harry și Meghan Markle s-ar întâlni cu Regele Charles anul viitor

31 decembrie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle ar trebui să se reîntâlnească cu Regele Charles anul viitor!

Harry si Meghan GETTY jpg

Prințul Harry și Meghan Markle se vor reîntâlni cu Regele Charles, scrie Geo News. Expertul regal Ingrid Seward a declarat pentru GB News că cei doi "au nevoie de rege și de binecuvântarea lui mult mai mult decât are regele nevoie de ei" și consideră că se vor vedea cu acesta. Ingrid a mai spus: "Evident, Regele Charles vrea să își vadă fiul și nepoții, iar vara trecută se pare că i-a invitat la Balmoral, lucru pe care aceștia l-au refuzat".

The Mirror a contactat reprezentanții lui Harry și Meghan pentru comentarii, însă aceștia nu au oferit un răspuns.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au bucurat anul acesta de un Crăciun în familie, acasă, în California. Potrivit unor surse, au avut o vacanță mai discretă decât familia regală, care se află la 8.500 de kilometri distanță de ei, în Sandringham, Norfolk. Prințul Harry a vorbit despre primul său Crăciun fără familia regală în cartea sa de dezvăluiri, Spare, care a fost lansată la începutul acestui an. El a explicat că primul Crăciun al său și al lui Meghan Markle departe de familia regală în 2020 a fost superb, a spus că au cumpărat un brad "magnific" pentru casa lor din Montecito. El a adăugat că au cumpărat "unul dintre cei mai mari molizi" și l-au decorat cu un ornament foarte special care aducea un omagiu familiei sale din Marea Britanie.

Ultima dată când soții Sussex au petrecut Crăciunul alături de familia regală a fost în 2018, înainte de a-i avea pe Prințul Archie și pe Prințesa Lilibet. Se spune că Prințul Harry și Meghan Markle s-au alăturat regretatei regine Elisabeta a II-a pentru prânzul ei anual la Palatul Buckingham pe 19 decembrie în acel an. Aceasta a avut loc la șapte luni după ce cuplul s-a căsătorit.

Paul Burrell, omul de încredere al Prințesei Diana, a declarat în exclusivitate pentru The Mirror în septembrie că nu există nicio șansă ca Prințul Harry să îl viziteze pe tatăl său, Regele Charles al III-lea, fără permisiune. Burrell a spus că Harry "cunoaște regulile" și nu va face nicio încercare de a-și vedea familia fără o invitație oficială. "Cunoaște regulamentele, cunoaște protocoalele", spune Burrell. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg