Oamenii lui Charles i-au făcut viața Dianei un iad! Un fost angajat dă detalii despre calvarul trăit

16 noiembrie, 2022
Diana și Charles, Getty (3) jpg

A fost nefericită, nemulțuită și nesatisfăcută. Devalorizată ca femeie, știm cu toții celebrul interviu în care a pus punctul pe i: În mariajul acesta, am fost trei.

Diana și Charles, Getty (2) jpg

Rebela Diana nici nu avea cum să fie fericită lângă Charles. Nu era genul de femeie care să poată sta cu un bărbat și lângă care să lipsească pasiunea, complicitatea și amuzamentul.

Camilla este evident complet diferită de regreta prințesă. Actuala regină consoartă l-a înțeles pe Charles așa cum el avea nevoie. Pe Diana însă nu a înțeles-o nimeni, doar bărbații în brațele cărora își găsea alinarea.

Un fost angajat al regretatei Prințese de Wales a făcut niște dezvăluiri cutremurătoare. Patrick Jephson a lucrat pentru Diana 8 ani și spune că oamenii lui Charles o terorizau sistematic pe Prințesa Diana. Nu încetau să distribuie minciuni legate de o presupusă afecțiune mintală a lui Lady Di, doar ca să distragă atenția de la ce se întâmpla cu adevărat: adulterul Prințului Charles cu Camilla Parker Bowles.

Jephson declară: „Nu a fost doar o bârfă întâmplătoare, ci o campanie sistematică. Bine, a fost cu mult timp în urmă, dar... atenție! Omul pe care îl ajutau călcând în picioare pe altcineva este acum regele nostru, iar aceste detalii chiar nu ar trebui îngropate, nu ar trebui ascunse, ignorate.”, atenționează fostul angajat al Prințesei Diana:

Patrick Jephson are acum 66 de ani și a vorbit cu Phil Craig în podcastul “The Scandal Mongers”, care va fi difuzat pe Spotify săptămâna viitoare.

Odată cu lansarea sezonului 5 ”The Crown”, din ce în ce mai multe secrete ținute sub preș ies la suprafață. Sunt aduse în actualitate povești semi uitate și, mai ales, ne-o înfățișează pe Diana așa cum puțini o știam. Serialul care face furori pe Netflix se concentrează, în al cincilea lui sezon, pe ultimii ani din viața Prințesei Diana, cei mai tulburători ai ei. Pe lângă divorțul dureros de Prințul Charles, sezonul cinci face lumină și asupra poveștii de dragoste a prințesei cu chirurgul cardiac britanico-pakistanez Dr. Hasnat Khan. Relația avea să fie una dintre ultimele ale Dianei înainte de moartea ei tragică din 1997.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg