Oamenii lui Charles i-au făcut viața Dianei un iad! Un fost angajat dă detalii despre calvarul trăit

16 noiembrie, 2022
Diana și Charles, Getty (3) jpg

A fost nefericită, nemulțuită și nesatisfăcută. Devalorizată ca femeie, știm cu toții celebrul interviu în care a pus punctul pe i: În mariajul acesta, am fost trei.

Diana și Charles, Getty (2) jpg

Rebela Diana nici nu avea cum să fie fericită lângă Charles. Nu era genul de femeie care să poată sta cu un bărbat și lângă care să lipsească pasiunea, complicitatea și amuzamentul.

Camilla este evident complet diferită de regreta prințesă. Actuala regină consoartă l-a înțeles pe Charles așa cum el avea nevoie. Pe Diana însă nu a înțeles-o nimeni, doar bărbații în brațele cărora își găsea alinarea.

Un fost angajat al regretatei Prințese de Wales a făcut niște dezvăluiri cutremurătoare. Patrick Jephson a lucrat pentru Diana 8 ani și spune că oamenii lui Charles o terorizau sistematic pe Prințesa Diana. Nu încetau să distribuie minciuni legate de o presupusă afecțiune mintală a lui Lady Di, doar ca să distragă atenția de la ce se întâmpla cu adevărat: adulterul Prințului Charles cu Camilla Parker Bowles.

Jephson declară: „Nu a fost doar o bârfă întâmplătoare, ci o campanie sistematică. Bine, a fost cu mult timp în urmă, dar... atenție! Omul pe care îl ajutau călcând în picioare pe altcineva este acum regele nostru, iar aceste detalii chiar nu ar trebui îngropate, nu ar trebui ascunse, ignorate.”, atenționează fostul angajat al Prințesei Diana:

Patrick Jephson are acum 66 de ani și a vorbit cu Phil Craig în podcastul “The Scandal Mongers”, care va fi difuzat pe Spotify săptămâna viitoare.

Odată cu lansarea sezonului 5 ”The Crown”, din ce în ce mai multe secrete ținute sub preș ies la suprafață. Sunt aduse în actualitate povești semi uitate și, mai ales, ne-o înfățișează pe Diana așa cum puțini o știam. Serialul care face furori pe Netflix se concentrează, în al cincilea lui sezon, pe ultimii ani din viața Prințesei Diana, cei mai tulburători ai ei. Pe lângă divorțul dureros de Prințul Charles, sezonul cinci face lumină și asupra poveștii de dragoste a prințesei cu chirurgul cardiac britanico-pakistanez Dr. Hasnat Khan. Relația avea să fie una dintre ultimele ale Dianei înainte de moartea ei tragică din 1997.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg