Obiectul secret pe care Meghan Markle l-a purtat la prima ei îndatorire regală

La sfârșitul săptămânii trecute, Prințul Harry și logodnica sa, fosta actriță Meghan Markle, au luat parte la prima lor îndatorire regală după ce s-au logodit. A fost o experiență interesantă pentru prințul britanic, dat fiind faptul că a avut ocazia să le facă cunoștință simpatizanților regali cu logodnica sa, dar a fost, cu siguranță, mai emoționantă pentru Meghan, care a apărut pentru prima dată în public, la prima ei sarcină regală.

Meghan a luat parte la prima îndatorire oficială

foto: Getty Images

De aceea, fosta actriță americană a apelat la diverse trucuri pentru ca nimic să nu-i strice prima întâlnire cu simpatizanții regali. A purtat un outfit fără cusur, care a reprezentat-o perfect, deși e total diferit față de a purtat vreodată viitoarea ei cumnată, Ducesa de Cambridge. Mai exact, pentru această ocazie inedită, care a avut loc la Nottingham Contemporary Exhibition Centre, Meghan a îmbrăcat un palton într-o nuanță închisă de albastru, semnat de brandul canadian Mackage, o fustă lungă, bej, un top negru, mulat, și o pereche de cizme negre, lungi. Un outfit nemaivăzut la vreo casă regală, dar șic și elegant!

Prințul Harry i-a fost aproape

Însă, Meghan s-a mai folosit de un truc pentru ca apariția ei să decurgă ca la carte! Fosta actriță a refuzat să poarte mănuși, pentru a putea da mâna cu oamenii strânși în fața respectivului centru din Nottingham, dar totuși a purtat, în buzunare, un ”heat pack”, adică un dispozitiv menit să-i țină calde mâinile.

Purta un ”heat-packet” pentru a-și încălzi mâinile

Culmea e că, la un moment dat, Meghan i-a înmânat acel ”heat pack” unui simpatizant regal, care avea mâinile înghețate. „El (n.r. Prințul Harry) se pregătea să dea mâna cu mine, dar mâinile mele erau înghețate, așa că Meghan a căutat în buzunare și mi-a înmânat ”heat pack-ul”. Am spus <<Mulțumesc!>>. Cred că sunt foarte drăguți.”, a declarat Emily, o studentă a Universității Coventry, care a avut ocazia să dea mâna cu Meghan și Harry, și care a primit și un cadou din partea viitoarei ducese.

O ținută nemaivăzută la casele regale
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA