Obiectul vestimentar de care Kate nu se desprinde. Îl poartă de dinainte să se căsătorească cu Prințul William!

Ducesa de Cambridge a revenit la îndatoririle regale, iar acum programul ei este din ce în ce mai încărcat, căci participă la unul sau două evenimente, aproape în fiecare zi. Însărcinată în patru luni, Kate Middleton este protagonista unei interesante parade de modă, schimbând ținute de la cele mai glamour sau elegante, la unele casual, dar chic.

Ieri a apărut pentru prima dată după anunțarea logodnei Prințului Harry cu Meghan Markle, într-o superbă rochie cu imprimeu geometric și accesorii culoarea bordo, cu un zâmbet imens pe buze, iar astăzi ducesa i-a lăsat din nou acasă pe Prințesa Charlotte și pe Prințul George pentru a onora invitația unei școli din Londra.

A sărbătorit un proiect furmos și vechi de 10 ani, Campania Royal Horticultural Society pentru grădinăritul școlar. Pentru un astfel de eveniment, bineînțeles că ținuta aleasă de Kate a fost una casual, potrivită pentru întâlnirea cu micuții de la școala primară Robin Hood. Superbă ca întotdeauna, Ducesa de Cambridge s-a îmbrăcat bine pentru a învinge frigul de afară, cu pulover cu guler, o jachetă groasă și o pereche de cizme, aceleași cizme pe care le poartă de 13 ani, probabil având o încărcătură emoțională aparte pentru Kate.

Deși își permite orice obiect vestimentar, Kate este cunoscută pentru faptul că își reciclează destul de des ținutele, dar de această pereche de cizme maro nu se mai poate despărți, căci ele datează încă de dinainte ca ea să se căsătorească cu Prințul William și să devină ducesă. Mai mult, chiar la începutul acestui an, pe când vizita o fermă din Arlingham, Gloucestershire, Kate era încălțată cu celebrele creații din piele maro fără toc.

Așa s-a îmbrăcat la vizita sa la fermă.

A vrut să fie comodă, în pantaloni negri, slim, pulover pe gât, jachetă cu buzunare și cizmele semnate de designerul Penelope Chilvers și care au costat aproximativ 500 de lire sterline la momentul achiziției.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA