Odată era cea mai frumoasă prințesă europeană. La 66 de ani, Caroline de Monaco e schimbată total

20 martie, 2023

Sora mai mare a Prințului Albert a împlinit 66 de ani pe 23 ianuarie și continuă să fie o femeie frumoasă, ce-i drept.

Caroline în tinerețe
Caroline în tinerețe

În plus, ea a jucat cartea naturaleții, și asta mai tot timpul. De-a lungul anilor, fiica cea mare a Prințului Rainier al III-lea și a Prințesei Grace, Caroline de Monaco, a devenit o adevărată figură de stil și eleganță.

Caroline de Monaco profimedia 0760972965 jpg

Dar cea mai recentă apariție a ei la un eveniment public, cea de marți, 14 martie, a fost una care i-a surprins pe admiratorii ei.

Motivul? Prințesa Caroline de Monaco l-a întâmpinat într-un stil care nu poate fi mai natural și mai relaxat pe Jean-Marie Van Butsele, un belgian în vârstă de 73 de ani care a parcurs 1.200 de kilometri pe jos, din Belgia până în Monaco.

Ce înseamnă stil relaxat? Păr alb complet, pantaloni și blazer clasici. Caroline de Monaco a dovedit încă o dată că știe să rămână elegantă și simplă în același timp.

În timpul ultimelor sale ieșiri în public, Prințesa Caroline de Monaco a început să-și afișeze pe deplin părul gri, renunțând să-l mai vopsească. Totul a început cu ocazia Zilei Naționale a Principatului de Monaco, din 2020, și a continuat, mai recent, cu apariția ei în cadrul ediției din 2022 a tradiționalului Balul Rozelor, acolo unde Prințesa de Monaco și-a dezvăluit părul alb natural. O schimbare estetică ce a fost analizată de Patrick Weber, autorul cărții Monaco: La Saga Grimaldi, pentru publicația Gala.fr: "În ultimul timp, după ce și-a asumat părul gri și această latură de bunică, a avut loc o mică revoluție pentru ea. I se potrivește destul de bine look-ul. A întors o pagină".

Prințesa Caroline de Monaco are patru copii, pe Andrea, Pierre și Charlotte Casiraghi și pe Alexandra de Hanovra, și nu mai puțin de șapte nepoți.

Până la urmă, Prințesa Caroline de Monaco nu este singura femeia regală care își asumă vârsta și schimbările care vin odată cu ea. Și Regina Letizia a Spaniei își lasă la vedere firele albe care au început să se facă tot mai vizibile în podoaba ei capilară și, cu toate acestea, spanioloaica arată la fel de frumoasă ca întotdeauna.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg