Odată era cea mai frumoasă prințesă europeană. La 66 de ani, Caroline de Monaco e schimbată total

20 martie, 2023

Sora mai mare a Prințului Albert a împlinit 66 de ani pe 23 ianuarie și continuă să fie o femeie frumoasă, ce-i drept.

Caroline în tinerețe
Caroline în tinerețe

În plus, ea a jucat cartea naturaleții, și asta mai tot timpul. De-a lungul anilor, fiica cea mare a Prințului Rainier al III-lea și a Prințesei Grace, Caroline de Monaco, a devenit o adevărată figură de stil și eleganță.

Caroline de Monaco profimedia 0760972965 jpg

Dar cea mai recentă apariție a ei la un eveniment public, cea de marți, 14 martie, a fost una care i-a surprins pe admiratorii ei.

Motivul? Prințesa Caroline de Monaco l-a întâmpinat într-un stil care nu poate fi mai natural și mai relaxat pe Jean-Marie Van Butsele, un belgian în vârstă de 73 de ani care a parcurs 1.200 de kilometri pe jos, din Belgia până în Monaco.

Ce înseamnă stil relaxat? Păr alb complet, pantaloni și blazer clasici. Caroline de Monaco a dovedit încă o dată că știe să rămână elegantă și simplă în același timp.

În timpul ultimelor sale ieșiri în public, Prințesa Caroline de Monaco a început să-și afișeze pe deplin părul gri, renunțând să-l mai vopsească. Totul a început cu ocazia Zilei Naționale a Principatului de Monaco, din 2020, și a continuat, mai recent, cu apariția ei în cadrul ediției din 2022 a tradiționalului Balul Rozelor, acolo unde Prințesa de Monaco și-a dezvăluit părul alb natural. O schimbare estetică ce a fost analizată de Patrick Weber, autorul cărții Monaco: La Saga Grimaldi, pentru publicația Gala.fr: "În ultimul timp, după ce și-a asumat părul gri și această latură de bunică, a avut loc o mică revoluție pentru ea. I se potrivește destul de bine look-ul. A întors o pagină".

Prințesa Caroline de Monaco are patru copii, pe Andrea, Pierre și Charlotte Casiraghi și pe Alexandra de Hanovra, și nu mai puțin de șapte nepoți.

Până la urmă, Prințesa Caroline de Monaco nu este singura femeia regală care își asumă vârsta și schimbările care vin odată cu ea. Și Regina Letizia a Spaniei își lasă la vedere firele albe care au început să se facă tot mai vizibile în podoaba ei capilară și, cu toate acestea, spanioloaica arată la fel de frumoasă ca întotdeauna.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg