Omagiu de la Rege, pentru Regina Rock ‘n’ Roll. Ce gest minunat a făcut Charles în memoria Tinei Turner

29 mai, 2023

Lumea fără Tina Turner este într-adevăr mai goală, însă moștenirea lăsată de ea va dăinui mereu, iar hiturile sale sunt și astăzi mai actuale ca niciodată.

Regele Charles  foto   Instagram jpg

Un iubitor al muzicii bune, Regele Charles al Marii Britanii a făcut un gest adorabil în memoria răposatei artiste. Monarhul recent încoronat a aprobat un tribut muzical pentru Tina Turner, intonarea hitului ”The Best” în timpul schimbului de gărzi de la Palatul Buckingham.

Acest omagiu muzical a fost aranjat vineri, după ce Tina Turner a decedat săptămâna trecută, la 83 de ani, la reședința sa din Elveția, în urma unei îndelungate suferințe. Forces News a prezentat dovada video cu intonarea șlagărului din 1989, un adevărat imn al învingătorilor, ce nimeni, niciodată nu-l poate uita. Momentul este emoționant, în timp ce gărzile se schimbă în fața Palatului, pe acordurile ”The Best”.

Melodia a fost intonată de fanfara gărzilor și a sunat fabulos!

Schimbul de gărzi este o ceremonie istorică, care datează de secole!

Aceasta durează aproximativ 45 de minute și atrage turiști din toate colțurile lumii. Schimbarea Gărzilor Regale începe dimineața la ora 11 și 27 minute, atunci când se face schimbul dintre Vechile Gărzi și Noile Gărzi. Ceremonia de schimb propriu zisă începe exact la 11 și 30 minute. Schimbarea Gărzii Wright are loc cu o jumătate de oră înainte. Toate gărzile sunt formate din soldați adevărați. Din aprilie până în iulie, schimbarea Gărzii, un ritual de 45 de minute, are loc zilnic la Palatele Buckingham şi Windsor, iar în restul anului se face o dată la două zile. Schimbarea gărzii în luna octombrie va avea loc în zilele pare (la a 2, 4, 6 zi a lunii etc).

Regele Charles, acum în vârstă de 74 de ani, a cunoscut-o pentru prima dată pe legendara cântăreață în 1986, când a cântat la Concertul Prince’s Trust All-Star Rock de pe stadionul Wembley din Londra.

Hitul ”The Best” este unul foarte îndrăgit de familia regală, inclusiv Prințesa Diana îl adora. Prințul William a dezvăluit în trecut că regretata sa mamă le cânta această melodie lui și lui Harry când îi ducea cu mașina înapoi la internat.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg