Omagiul adus de Kate Middleton regretatei Prințese Diana! Nu a uitat-o nici de Crăciun pe soacra ei

28 decembrie, 2023

În vârstă de 41 de ani, Kate Middleton a adus un omagiu Prințesei Diana la slujba religioasă din ziua de Crăciun!

Kate Middleton Crăciun 2023 (6) jpg

Kate Middleton i-a adus un omagiu regretatei Prințese Diana la slujba religioasă din ziua de Crăciun de la Sandringham. În vârstă de 41 de ani, Prințesa de Wales și-a asortat haina Alexander McQueen și cizmele personalizate Gianvito Rossi 'Glen 85' cu cerceii cu safire ai răposatei sale soacre. Kate Middleton a mers la slujbă alături de copiii ei, Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul George, în vârstă de 10 ani, la biserica St Mary Magdalene de pe domeniul Norfolk. 

Înainte de a muri, Prințesa Diana a transmis o "scrisoare de dorințe", în care a explicat ce ar fi vrut să se întâmple în viitor cu strălucitoarea ei colecție de bijuterii. În scrisoare scria: "Aș dori să atribuiți toate bijuteriile mele fiilor mei, astfel încât soțiile lor să le aibă sau să le folosească la momentul potrivit. Las la discreția dumneavoastră împărțirea exactă a bijuteriilor".

Pe lângă un inel de logodnă cu safire uimitor, estimat la aproximativ 300.000 de lire sterline, Prințul William i-a dăruit lui Kate Middleton și o pereche de cercei prețioși după ce a cerut-o în căsătorie în 2010. Perechea cu picătură dublă a fost inițial oferită Prințesei Diana ca dar de nuntă, ca parte a unei suite de bijuterii de la prințul moștenitor Fahd al Arabiei Saudite.

Prințesa Diana a fost văzută purtând întregul set atunci când a participat la o recepție de stat din Brisbane în 1983, iar doi ani mai târziu le-a purtat din nou pentru a marca nașterea Prințului Harry. 

Kate Middleton și-a pus apoi amprenta asupra cerceilor, perechea fiind una dintre cele mai purtate. 

Anul acesta, de Crăciun, publicația The Sun a relatat că Prințesa Kate Middleton a fost văzută salutând oamenii în afara bisericii și primind un buchet de flori colorate, înainte de a se întoarce la Sandringham pentru un festin de Crăciun.

Pe lângă aceasta, Prințul William a zâmbit și el cu mândrie, în ciuda faptului că Prințul Louis a părut să încalce protocolul regal ținându-o de mână pe verișoara sa Mia. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg