Omagiul adus Prințesei Diana la 27 de ani de la moartea sa! Fanii nu au uitat-o pe „Prințesa inimilor”

1 septembrie, 2024

Moartea Prințesei Diana la 31 august 1997 a provocat un adevărat șoc în întreaga lume și a lăsat miliarde de oameni îndurerați, și, nici acum, după 27 de ani, oamenii nu au uitat-o.

Prințesa Diana Palatul Kensington Foto Profimedia (5) jpg

La 31 august 1997, a apărut vestea tragică că Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină îngrozitor într-un pasaj subteran din Paris. La 27 de ani de la tragedie, omagiile pentru regretata prințesă continuă să curgă. 

Vizitatorii și fanii familiei regale au mers ieri dimineață să depună flori și să vadă fotografii ale „Prințesei inimilor” care împodobesc porțile Palatului Kensington, fosta sa reședință, la aniversarea morții sale.

Pe un banner mare, care prezintă o serie de fotografii cu Prințesa Diana, se poate citi: „Munca ei continuă prin intermediul fiilor ei iubitori, Prințul William și Prințul Harry”.

Prințesa Diana s-a stins din viață în tragicul accident, alături de partenerul ei, Dodi Fayed. Tinerii prinți, William, pe atunci în vârstă de doar 15 ani, și Harry, în vârstă de 12 ani, se aflau atunci în vacanță cu tatăl lor la castelul Balmoral din Scoția. Regele Charles a fost cel care le-a dat vestea sfâșietoare. „Unul dintre cele mai grele lucruri pe care un părinte trebuie să le facă este să le spună copiilor că celălalt părinte a murit”, a declarat Harry în documentarul BBC Diana, 7 Days, la 20 de ani de când mama lui se stinsese din viață.

„Cum te descurci cu asta? Nu știu. Dar știi, el a fost acolo pentru noi. Era singurul din cei doi rămași și a încercat să facă tot ce putea și să se asigure că suntem protejați și îngrijiți”, a spus Harry.

„Dar știi, și el trecea prin același proces de doliu.” a spus William: „Îmi amintesc că mă simțeam complet amorțit, dezorientat, amețit. Te simți foarte, foarte confuz. Și te tot întrebi: „De ce eu? Tot timpul, „De ce? Ce am făcut? De ce? De ce ni s-a întâmplat asta?"”. Ultima lor interacțiune cu mama lor a fost un scurt apel telefonic.

„Nu-mi pot aminti cu adevărat, neapărat, ce am spus”, a declarat Harry în documentarul HBO 2017 „Diana, Our Mother”. Dar tot ce îmi amintesc este că, probabil, voi regreta pentru tot restul vieții cât de scurt a fost acel apel telefonic”. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg