Omul care le-a iniţial pe Megham Markle şi Kate Middleton a părăsit familia regală! Ce se întâmplă la Palatul Kensington?

1 martie, 2019
1 profimedia 0377959652 jpg jpeg

Demisiile de la Palatul Kensington continuă şi ţin prima pagină a tabloidelor, însă, de această dată, nu comportamentul lui Meghan Markle îi face pe oameni să plece.

Potrivit presei din Marea Britanie, Sir David Manning, în vârstă de 69 de ani, părăseşte familia regală după 10 ani, timp în care i-a fost fidel Reginei Elisabeta. Din câte se pare, David Manning este cel care i-a pregătit pentru viaţa regală şi le-a oferit reguli de conduită atât Prinţului Harry şi Prinţului William, cât şi soţiilor lor, Meghan Markle şi Kate Middleton.

Consilierul regal fusese angajat special pentru a-i învăţa pe cei patru să se comporte în public, iar odată cu demisia lui se pare că nimeni nu îi va lua locul. Cu toate acestea, David Manning s-a apropiat foarte mult de Harry şi William din anul 2009 şi până astăzi, astfel că le va da sfaturi în continuare, atunci când aceştia vor avea nevoie.

„Înălţimile lor regale sunt incredibil de recunoscătoare pentru îndrumare şi sprijinul acordat de David Manning în ultimii 10 ani. Sfaturile sale au fost esenţiale pentru succesul vizitelor lor internaţionale şi pentru primele etape ale activităţii lor oficiale care membrii ai familiei regale“, a spus unul dintre purtători de cuvânt ai Ducilor de Sussex şi Cambridge.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg