"Oportunist avid de putere cu o furie necontrolată"! Cine l-a descris în termeni duri pe Prințul William

29 noiembrie, 2023

Într-o nouă carte regală explozivă, Endgame, autorul Omid Scobie face o serie de acuzații despre Prințul William, catalogându-l drept un viitor rege "avid de putere" și "oportunist".

Printul William oportunist jpg

Prințul William a fost descris ca un moștenitor al tronului "avid de putere" și "oportunist" în noua carte explozivă a lui Omid Scobie, Endgame. În controversata carte există o serie de acuzații la adresa Prințului de Wales, autorul regal și sursele sale acuzându-l pe William că ar avea un motiv ascuns în disputa privind rasismul de la palat, că este "capricios", că are o "furie de necontrolat" și că pare "rigid" și "superficial", scrie Mirror

Omid Scobie îl prezintă pe viitorul rege ca fiind un om obsedat de statut. El a descris familia regală ca fiind compusă din „un rege nepopular, un moștenitor al tronului însetat de putere, o regină dispusă să facă tot ce este periculos pentru a-și păstra imaginea și un prinț forțat să înceapă o nouă viață după ce a fost trădat de propria familie".

Autorul dezvăluie și că încercările lui William de a se opune rasismului nu sunt cu adevărat importante pentru el. În ciuda faptului că recunoaște eforturile prințului de a denunța public rasismul ca parte a îndatoririlor sale publice - inclusiv represaliile sale "nu suntem o familie rasistă" după interviul exploziv al familiei de Sussex la Oprah - scriitorul susține că eforturile lui William par inventate.

El susține că "protestele civice ale lui William pe teme rasiale par un pic oportuniste", deoarece viitorul rege și prințesa Kate Middleton nu i-ar fi contactat încă direct pe prințul Harry și Meghan Markle în legătură cu disputa rasială. Omid Scobie, care a scris anterior o biografie despre Harry și Meghan intitulată Finding Freedom, îi cataloghează pe Prințul  William și pe Kate Middleton drept "rigizi" și "superficiali" și susține că familia Wales nu se adresează generațiilor mai tinere.

Scriitorul argumentează: "În calitate de mileniali în vârstă de 40 de ani, Prințul William și Kate ar trebui să aibă încă o anumită vitalitate de oferit, dar multe dintre deschiderile lor - cum ar fi aparițiile lor destul de rigide ca invitați pentru BBC Radio 1 și audiența sa de 15-20 de ani - ar putea începe să pară ușor artificiale."

William este, de asemenea, descris ca fiind transformat într-un "om al bussines-ului", care se simte "confortabil cu trucurile murdare ale Palatului". În acest caz, autorul Omid Scobie face referire la afirmațiile potrivit cărora asistenții Palatului Kensington și Buckingham au scurs informații negative despre Harry și Meghan, despre care susține că William era la curent.

De asemenea, scriitorul face referire la presupusele "crize de temperament ale lui William în spatele ușilor închise" și îl compară pe prinț cu "celebrul său tată irascibil". 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg
Donald Trump și Printul Harry   Profimedia jpg
Ducele și ducesa de Edinburgh, vizită regală sportivă la Manchester, Profimedia jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert la o gală caritabilă, Palatul regal monegasc 2 jpg
Kate Middleton în roz jpg
Printesa Kako, Printesa Kiko, Printul Fumihito Akishino   GettyImages 2031804183 jpg
Prințesa Estelle a Suediei, Getty Images jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
Regele Charles al III lea al Marii Britanii și Camilla, Foto Getty (2) jpg
Meghan Markle   profimedia 0849894016 jpg