Oricine poate participa la nunta regală a Prinţesei Eugenie. Nepoata Reginei Elisabeta aşteaptă peste 1.200 de persoane!

18 iulie, 2018
princess eugenie jack brooksbank jpg jpeg

La începutul acestui an, Casa Regală Britanică anunţa că în toamna acestui an va avea loc un nou eveniment major: Prinţesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta, se va căsători cu Jack Brooksbank. Cei doi sunt împreună de aproximativ şapte ani, iar cererea în căsătorie a fost făcută în vancaţa pe care ei au petrecut-o în Nicaragua.

Prinţesa Eugenie şi Jack Brooksbank

Deşi iniţial se spunea că nunta dintre Eugenie şi Jack va fi una privată, Casa Regală Britanică a făcut recent un nou anunţ privindu-i pe viitorii miri: 1.200 de invitaţii le vor fi oferite persoanelor din întreaga lume care vor să vadă pe viu, din grădina Castelului Windsor, nunta care va avea loc pe 12 octombrie.

Toţi cei interesaţi să participe la fericitul eveniment trebuie să se înscrie pe site-ul oficial al Casei Regale Britanice, www.royal.uk, până pe 8 august, iar cei care sunt selectaţi să asiste la nuntă vor fi anunţaţi ăn luna septembrie.

Pe lângă cei 1.200 de invitaţi din întreaga lume, la nuntă vor mai participa şi copii din şcolile unde a învăţat Eugenie, membrii ai organizaţiilor caritabile, angajaţi ai Castelului Windsor, dar şi multe ale persoane.Recente pe Ok! Magazine

dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg