Outfitul preferat al Reginei Letizia! L-a purtat de 5 ori

8 noiembrie, 2016
Spain's Royal Couple Opens A Symposium In Aranjuez   Spain jpeg

Un eveniment oficial presupune întotdeauna un efort stilistic din partea unei  persoane publice. Iar când persoana în cauză este chiar Regina Spaniei, atunci vorbim de o adevărată desfăşurare de forţă. Make-up artişti, hairstylişti, stilişti sau consilieri de imagine, toţi sunt convocaţi atunci când vine vorba de o apariţie publică a capetelor regale.

A reciclat de 5 ori un outfit Hugo Boss

Cu toate acestea, cea mai recentă apariţie Reginei Letizia ne face să credem că i-a concediat pe toţi cei responsabili de apariţia ei şi că a dat iama în garderobă de una singură. Nu încercăm să fim răutăcioşi, însă nu putem să nu remarcăm un nou record al unei ţinute reciclate.

Soţia Regelui Spaniei s-a prezentat la un eveniment comemorativ, foarte important, într-o ţinută pe care o ştim foarte bine, căci Letizia a mai purtat-o de alte patru ori înainte. E vorba de un outfit compus dintr-o bluză albă, un sacou negru şi o fustă Hugo Boss, în dungi, la care a potrivit o geantă neagră şi o pereche de stilettos banali.

Aceasta este ţinuta pe care o îndrăgeşte Regina Letizia atât de mult

O ţinută elegantă, care îi vine bine, dar care nu e cu nimic deosebită, mai ales că vorbim despre un simpozion atât de important, la care s-a prezentat alături de soţul ei, Regele Felipe.

A purtat această ţinută de cinci ori

Amintim că Letizia a purtat acest oufit pentru prima oară în ianuarie 2014, pe când a fost într-o vizită oficială în Germania. Ulterior, Regina Spaniei a apărut în acest oufit în iulie 2015 la o conferinţă cu preşedintele peruan. Câteva luni mai târziu, mai exact în decembrie 2015, Letizia a îmbrăcat din nou această ţinută, pe când a luat parte la un eveniment oficial în Madrid. Nici anul acesta nu a renunţat la acest oufit, purtându-l la un alt eveniment oficial, acum câteva săptămâni. Mda, s-o fi gândit că nici a cincea oară n-ar da rău să-l poarte...

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg