Pactul secret făcut de Kate cu Pippa și James Middleton înainte de logodna regală

17 septembrie, 2024

Cu puțin înainte de publicarea memoriilor sale, fratele mai mic al Prințesei de Wales a oferit celor de la „Daily Mail” câteva extrase din cartea sa, care demonstrează legătura indestructibilă dintre cei trei frați Middleton.

Cei trei frați Middleton în marea zi a anunțării logodnei. FOTO: Getty Images
Cei trei frați Middleton în marea zi a anunțării logodnei. FOTO: Getty Images

Într-o zi răcoroasă de noiembrie, la sfârșitul anului 2010, trei frați se plimbau prin zona rurală engleză, la Bucklebury, în Berkshire, cu doar câteva ore înainte ca viața lor să se schimbe pentru totdeauna. Kate, Pippa și James Middleton se bucurau încă de viața de familie alături de părinții lor, Michael și Carole Middleton, chiar dacă fiica lor cea mare se întâlnea de șase ani cu Prințul William, moștenitorul tronului Angliei. Întreaga țară, și chiar întreaga lume, se întreba dacă fiul lui Charles, pe atunci Prinț de Wales, și al regretatei Prințese Diana, își va anunța într-o zi logodna cu femeia supranumită Waity Katy (Kate care aștepta) de tabloidele de peste Canalul Mânecii. În acea zi de toamnă, viitoarea Prințesă de Wales a ales să pună capăt misterului și să-i anunțe pe frații săi mai mici, Pippa și James Middletone, că nunta va fi anunțată în curând. 

După plimbarea cu câinii, cei trei frați s-au oprit la un pub pentru a bea ceva, povestește James Middleton în „Meet Ella: The dog who saved my life” - autobiografia sa care va fi publicată pe 25 septembrie, în care își spune povestea prin prisma credincioasei sale tovarășe cu patru picioare, Ella, un cocker spaniel care a murit în 2023. Discretă, Kate și-a informat sora și fratele că, peste câteva ore, logodna ei cu William urma să fie anunțată oficial de Clarence House. Mușcându-și obrajii pentru a evita să-și exprime bucuria într-o manieră prea evidentă, care ar lăsa puțin la imaginația locuitorilor din Bucklebury și ar strica surpriza mondială, James și Pippa s-au bucurat în tăcere. 

„Jurăm să fim mereu acolo unul pentru celălalt, să avem grijă unul de celălalt și să ne susținem reciproc. Nu conta cu ce sos urma să fim mâncați”, spune cel mai mic dintre copiii lui Michael și Carole Middleton. Conștienți de nebunia care era pe cale să le cuprindă familia și de notorietatea crescândă la care urmau să fie expuși pentru tot restul vieții, cei trei frați au decis să facă un pact secret, promițându-și unul altuia că vor rămâne împreună la bine și la greu

Restul este istorie. În dimineața zilei de 16 noiembrie, Kate și-a sunat fratele pentru a-i spune că anunțul urma să fie făcut chiar în acea zi. Considerându-l pe Prințul William un frate mai mare, bărbatul care nu o cunoscuse încă pe viitoarea sa soție franțuzoaică, Alizée, s-a bucurat pentru el și a ieșit la o plimbare cu Ella. În drum spre casă, a aruncat o privire pe ziarele de seară. Sora lui era peste tot! „Acolo, pe prima pagină, Catherine era fotografiată în rochia ei albastră. Am luat un exemplar sub braț și am plecat acasă gândindu-mă cât de suprarealistă era situația”, descrie el în memoriile sale într-un extras publicat de „Daily Mail”. Încântat de viitorul său cumnat, James nu a uitat că, deși sora sa nu este o aristocrată, Prințul William este norocos să se căsătorească cu ea. În calitate de prieten apropiat al cuplului, el nu a avut îndoieli cu privire la dragostea care exista între ei, la momentul respectiv. Iar această iubire nu a făcut decât să crească. „A scos la iveală din ea încrederea într-un mod atât de frumos. Efectiv, a înflorit. Știam că o va proteja, și o face și astăzi.”

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg