Palatul Buckingham dă asigurări că Regele Charles este în viață, după ce presa rusă a anunțat moartea sa

19 martie, 2024

Conspirațiile nu mai contenesc, după ce cei mai importanți membri ai familiei regale britanice se confruntă cu probleme de sănătate.

Regele Charles jpg

Presa rusă a dus totul la un alt nivel și a scris că monarhul britanic a murit!

Ei bine, Palatul Buckingham a dorit să clarifice de îndată că suveranul este desigur în viață, în pofida unor articole ce s-au viralizat și care susțin contrariul!

Conform ”New York Post”, Palatul Buckingham a oferit clarificări luni, 18 martie, după ce o agenție rusă de știri făcuse un „anunț” potrivit căruia Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a murit.

„Suntem bucuroși să confirmăm că Regele își continuă îndatoririle oficiale și private”, a transmis luni Palatul Buckingham, într-o declarație adresată agenției de presă de stat ruse TASS.

În anunțul fals provenit din presa de la Kremlin fusese contrafăcută corespondența de la palat, apărea inclusiv sigiliul oficial al monarhului britanic. „Sunt comunicări regale: Regele a murit pe neașteptate ieri după-amiază”, se arăta în declarația falsă.

Speculațiile cu privire la sănătatea lui Charles s-au intensificat pe fondul informațiilor potrivit cărora BBC se pregătește de un anunț bombă, în ceea ce privește familia regală britanică.

În timp ce unii fani regali cred că știrile vor fi despre Prințesa Kate Middleton și natura operației pe care a suferit-o, alte zvonuri sugerează că Palatul va oferi clarificări legate de starea de sănătate a Regelui Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer!

În orice caz, o nebuloasă plutește în Anglia!

Informări și dezinformări curg zilnic, în cea mai ciudată perioadă în care s-a aflat vreodată monarhia, ce dă senzația că e în derivă fără Regina Elisabeta!

Palatul Buckingham a anunțat pe 5 februarie 2024 că Charles a fost diagnosticat cu „o formă de cancer”, după ce fusese supus unui tratament pentru o prostată mărită. Deși nu au fost date mai multe detalii despre boala regelui, autorul regal Omid Scobie a scris ulterior că Charles nu are cancer de prostată.

„Maiestatea Sa a început astăzi un program de terapii specifice, perioadă în care medicii l-au sfătuit să-și amâne îndatoririle publice”, a menționat Palatul, luna trecută. „Pe tot parcursul acestei perioade, Maiestatea Sa își va continua îndatoririle regale, se va ocupa de documente oficiale, ca de obicei.”

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg