Palatul Kensington clarifică speculațiile din rețelele de socializare privind sănătatea Prințesei Kate

1 martie, 2024

Soția Prințului William este încă în stare de convalescență după operația suferită în ianuarie, dar fanii săi par să nu mai aibă răbdare. Absența ei se simte din ce în ce mai tare, iar oamenii vor răspunsuri. De ce tronează o tăcere inexplicabilă în jurul stării de sănătate a lui Kate?

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg

Pe rețelele de socializare au ”explodat” teoriile conspirației, legate de Prințesa Kate. Iar Palatul Kensington nu a întârziat să le clarifice.

Monarhia britanică urmărește îndeaproape starea națiunii și ce teorii se propagă în online. Când acestea se rostogolesc amenințător, nu ezită să le clarifice, prin intermediul oamenilor din biroul de presă.

Așa este cazul și acum, când urmăritorii Prințesei s-au întrecut pe rețele în ipoteze care mai de care mai înfricoșătoare, legate de sănătatea lui Kate Middleton, mai exact ce presupun ei că s-ar petrece, de fapt, cu Prințesa.

Adevărul este că da, i se duce lipsa!

Un purtător de cuvânt al lui Kate Middleton a explicat: „Am anunțat foarte clar de la început că Prințesa de Wales va fi absentă din spațiul public până după Paște, iar Palatul Kensington va oferi actualizări doar atunci când și dacă va apărea ceva semnificativ”.

Specificația a apărut după absența neașteptată, survenită în ultimul moment a Prințului de Wales marți, când și-a anulat fulgerător prezența la slujba de comemorare a regretatului rege Constantin al Greciei.

Palatul a explicat motivul schimbării de planuri a lui William doar ca „o chestiune personală”, în timp ce se spunea despre Kate „că face progrese” pe fondul recuperării ei după operația abdominală din ianuarie.

Nu s-au oferit alte detalii despre starea Prințesei, dar s-a precizat că nu este canceroasă!

Căci da, multe zvonuri s-au iscat în online, vehiculându-se ideea că poate și Prințesa de Wales are cancer.

De la Crăciun, când a apărut radioasă în albastru regal, Kate Middleton nu a mai fost nici măcar zărită! Nimeni nu a surprins niciun cadru cu ea, nici la spital, nici la țară, nicăieri. Toate noutățile au fost comunicate de Palat, care-i îndeamnă pe fanii regali să aibă răbdare, căci își vor revedea Prințesa după Paște.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg