Palatul ne interzice sa aflam detalii despre rochiile lui Kate Middleton. De ce?

11 noiembrie, 2022

Consilierii de la Palatul Kensington ╚Öi-au schimbat abordarea ├«n ceea ce prive╚Öte dezv─âluirile cu privire la hainele purtate de Prin╚Ťesa de Wales.

Kate Middleton 2  foto   Getty jpg

De╚Öi mult timp comunicarea deschis─â a fost v─âzut─â ca o cale de modernizare a Casei Regale,┬áoficialii Palatului Kensington au ├«nceput s─â refuze s─â dea detalii despre ╚Ťinutele lui Kate Middleton, pe fondul frustr─ârii c─â presa se concentreaz─â mai mult pe ceea ce poart─â, dec├ót pe ceea ce face so╚Ťia viitorului rege al Angliei.

P├ón─â de cur├ónd, ace╚Ötia ofereau ├«ntotdeauna detalii despre ╚Ťinuta lui┬áKate Middleton pentru fiecare angajament oficial, cu excep╚Ťia celor purtate la vizitele de la ferme sau gr─âdini, unde purta haine foarte casual.┬áDar acum refuz─â ├«n mod clar s─â mai ofere informa╚Ťii, cu excep╚Ťia cazului ├«n care este vorba de o ie╚Öire extrem de elegant─â a lui Kate Middleton, cum ar fi o premier─â cinematografic─â, un eveniment de stat sau o vizit─â ├«n str─âin─âtate, c├ónd ea face un gest de diploma╚Ťie vestimentar─â purt├ónd diverse piese ale unor designeri din ╚Ťara gazd─â.

Gestul pare a fi destul de extrem, ├«n contextul ├«n care, ├«n ceea ce o prive╚Öte pe regretata Regin─â Elisabeta a II-a, oficialii palatului au oferit ├«n mod regulat detalii despre ╚Ťinutele acesteia ╚Öi au f─âcut acest lucru ╚Öi pentru Regina Consoart─â Camilla, ├«nc─â de pe vremea c├ónd aceasta era Duces─â de Cornwall. Mai mult dec├ót at├ót,┬áunele ╚Ťinute purtate de regretata suveran─â sau de Prin╚Ťesa Diana au constituit piesele centrale ale expozi╚Ťiilor palatului, folosite pentru a atrage publicul s─â pl─âteasc─â pentru a vizita re╚Öedin╚Ťele regale.

Kate Middleton este recunoscut─â pentru faptul c─â ├«mbin─â m─ârcile mai accesibile de pe strad─â cu cele de firm─â. Totodat─â, ea┬ást├órne╚Öte o adev─ârat─â frenezie, piesele pe care le poart─â fiind cele mai cump─ârate de cele care vor s─â-i copieze stilul. ├Än acest context, asisten╚Ťii lui Kate spun c─â exper╚Ťii ├«n mod─â reu╚Öesc ├«n continuare s─â identifice rapid designerii de obicei, dar ei nu vor mai confirma sau infirma oficial detaliile.Recente pe Ok! Magazine

Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg