Palatul regal a început pregătirile pentru a-i primi pe Prințul Harry și pe Meghan Markle. Sunt iertați?

10 martie, 2023
Charles Harry si Meghan GETTY jpg

Iată că previziunile presei de scandal par să nu se adeverească, căci Palatul regal britanic pare dispus la o reconciliere.

Nu se știe deocamdată dacă împăcarea ține strict de imaginea de ansamblu a Încoronării din 6 mai, cert este că surse de la Palat au dezvăluit că se pregătesc să-i primească pe Ducii de Sussex.

Recent, Regele Charles a recunoscut că nepoții săi din partea fiului Harry au primit titlurile princiare, iar Ducii de Sussex au declarat joi că este „dreptul din naștere” al lui Archie și al lui Lilibet să fie numiți prinț și prințesă, într-o nouă declarație în care apără decizia folosirii titlurilor.

Prințul Harry și Meghan Markle au declarat pe 9 martie 2023 într-un comunicat de presă că problema a fost „hotărâtă de ceva timp” cu Regele Charles – în ciuda faptului că a fost dezvăluită de cuplu doar ieri.

Conform acestora, regele i-a spus Prințului Harry că li se va permite celor doi copii ai lui să fie numiți prinț și prințesă, iar acest lucru s-a stabilit într-o „conversație privată” după înmormântarea Reginei Elisabeta, de anul trecut.

Surse apropiate Ducilor de Sussex au sugerat că Harry și Meghan au fost frustrați că Palatul Buckingham nu a recunoscut imediat titlurile lui Archie și Lilibet, după moartea Reginei Elisabeta, în urmă cu șase luni.

Iată că situația începe să se îndrepte, în ciuda faptului că Prințul Harry și Meghan Markle au făcut destule dezvăluiri în documentarul și cartea lor, cât să-i supere pe regali. Din povestea aceasta, se pare că cel mai afectat rămâne Prințul William, iar Regele Charles se comportă înțelept, ca un tată ce poate vrea să fie iertat pentru derapajele din tinerețe care i-au cauzat lui Harry atâta suferință trâmbițată.

Cert este că din surse de la Palat, tabloidul DailyMail a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle vor participa la încoronarea din 6 mai, iar personalul care se ocupă de aranjamentele evenimentului istoric organizează deja logistic prezența Ducilor de Sussex. Se pare că au fost instruiți să-i includă în program pe cei doi.

Nu există însă nicio confirmare oficială în acest sens cum că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi acceptat invitația.

Sursa a detaliat: ”Personalul lucrează ca și cum aceștia ar fi așteptați. Pregătirile unui eveniment de asemenea amploare încep cu multe luni înainte și totul trebuie foarte bine pus la punct.”

Săptămâna trecută, un purtător de cuvânt al lui Harry a declarat că Ducii de Sussex într-adevăr au primit invitația oficială la Încoronare.

Regele Charles are 74 de ani și a urcat pe Tron după ce mama sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decedat anul trecut în septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Foto: Getty/ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg