Până și pernele sau covoarele trebuie aprobate de Meghan! Ce pretenții a avut ducesa la o școală nevoiașă

28 septembrie, 2023

Niște e-mailuri noi, publicate de Daily Mail, ne dezvăluie eforturile depuse de echipa Ducilor de Sussex înainte de vizita acestora la o școală de stat. Decorul a fost schimbat pentru a se potrivi cu gustul pe care-l are Meghan Markle.

image

Harry și Meghan au vizitat o școală simplă, de stat, din New York, în 2021, iar pregătirile pentru asemenea eveniment au fost intense, după cum ne arată e-mailurile publicate de Daily Mail, care au fost schimbate între angajații cuplului regal și reprezentanții instituției de învățământ.

Echipa lui Meghan și-a lui Harry s-a străduit să facă totul posibil pentru ca angajatorii lor să fie puși într-o lumină bună în timpul mai multor apariții publice ale soților regali, care au fost filmate pentru a apărea în documentarul de 100 de milioane de dolari difuzat de Netflix.

În mini-turneul acestora, Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat o școală din NY. Iar, cu această ocazie, angajații de la Archewell au adus perne noi și alt covor în școala de stat din New York, cunoscută pentru bugetul său redus. Iar asemenea schimbare de decor s-a petrecut nu pentru că vizitatorii regali voiau să doneze școlii nevoiașe asemenea lucruri, ci pentru a se potrivi mai bine cu gustul estetic al lui Meghan.

image

La asemenea eveniment, presa a fost restricționată la publicațiile care sunt pro-Meghan Markle. Astfel, tabloidelor britanice li s-a interzis accesul în acea vizită. Pe lângă faptul că decorul a trebuit ajustat pentru a fi pe placul ducesei, e-mailurile arată că elevii și profesorii din Harlem au fost nevoiți să semneze un acord privind filmarea evenimentului. În acel acord, acestora li s-a interzis să discute proiectul regal sau să comenteze în mod negativ despre cuplul faimos care avea să calce pragul școlii lor.

image
Mai multe pentru tine...

În vizita din septembrie 2021, Meghan le-a citit copiilor din carte ei, The Bench, iar imaginea ei trebuia să fie perfectă în tot acest timp.

În timp ce 95% dintre elevii din acea școală au parte de un prânz ieftin în incinta instituției de învățământ, din simplul motiv că provin din familii defavorizate financiar, Meghan Markle s-a prezentat în fața lor cu haină Loro Piana din cașmir, de 5.840 de dolari, și pantaloni care să se asorteze, în aceeași culoare roșie, în valoare de 1.680 de dolari.

Ducesa și-a accesorizat ținuta cu bijuterii estimate la 387.000 de dolari, printre care inelul ei de logodnă, în valoare de 350.000 de dolari, un inel cu diamant primit de la Harry, de 4.500 de dolari, ceasul Cartier al Prințesei Diana, estimat la 23.000 de dolari, o brățară Cartier, de 6.900 de dolari, și o altă brățară, de la Jennifer Meyer, de 3.000 de dolari. Destul de „empatică” ducesa americană, nu?

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg