Pantofii inediți pe care i-a purtat la nunta iordaniană mireasa Rajwa Al Saif, nora Reginei Rania

2 iunie, 2023

Ziua de 1 iunie a adunat în Iordania reprezentanții celor mai importante familii regale ale lumii, soții și cupluri de președinți. Amman a fost destinația cea mai mondenă a începutului de vară, datorită mult așteptatei nunți regale.

rajwa hussein miri (1) jpg

Ziua cea mare a venit și prințul moștenitor al tronului hașemit, Hussein al Iordaniei s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, arhitecta saudită Rajwa Al Saif.

rajwa mireasa in elie saab jpg

Hussein este fiul cel mare al Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania ai Iordaniei. De la spectaculoasa nuntă, nu au lipsit superbii prinți moștenitori ai tronului britanic, William și Catherine, care au fost surpriza evenimentului, căci nu se știa de venirea lor la Amman, totul fusese învăluit în mister.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780779231 jpg

Ca la orice nuntă, cea mai admirată femeie a fost mireasa, deși a fost înconjurată de cele mai frumoase, distinse și elegante doamne ale lumii.

Potrivit Reginei Azizah a Malaeziei, codul vestimentar pentru oaspeți la nunta hașemită a fost black tie și rochii lungi, fără diademe.

Cuplul regal s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii de căsătorie islamică cunoscută sub numele de „katb ktab” în grădinile palatului, la care au asistat aproximativ 140 de invitați, inclusiv prințul moștenitor al Danemarcei Frederik și prințesa moștenitoare Mary, dar și membrii regali olandezi, Regele Willem-Alexander, Regina Maxima și Prințesa moștenitoare Catharina-Amalia.

rajwa mireasa si cumnatul jpg

Mireasa a încântat privirile tuturor cu rochia sa spectaculoasă, dar și cu un detaliu interesant, care nu a putut fi observat decât atunci când fotografii au surprins-o pe mireasă stând jos, alături de mirele său. Dat fiind faptul că Rajwa Al Saif este destul de înaltă, o pereche de pantofi cu toc ar fi arătat-o mai înaltă decât Prințul Hussein al Iordaniei, plus că ar fi fost și incomodă. Drept urmare, alegerea miresei a fost inedită: o pereche confortabilă de balerini albi, cu baretă pe picior, care i-au conferit brunetei un aer adorabil și copilăresc.

mirii hussein rajwa (1) jpg

Miresa a îmbrăcat o spectaculoasă rochie albă Elie Saab, care avea un decolteu asimetric. În partea din față, se așeza pe corp, evidențiindu-i talia fină, în timp ce la spate arăta ca o prințesă veritabilă. Mulți au găsit multe asemănări între rochia sa de mireasă și cea a Prințesei de Wales, Kate Middleton, când s-a căsătorit cu Prințul William. Așadar, Rajwa Al Saif putem spune că s-a bucurat de comoditate la propria sa nuntă.

Foto: Curtea Regală HașemităRecente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg
Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg