Parada de Paște, o replică acidă la adresa lui Meghan! Răspunsul subtil al femeilor regale

11 aprilie, 2023

Nu este deloc o perspectivă greșită dacă spunem că parada femeilor regale din duminica de Paște poate fi și o replică elegantă, dar tăioasă, la adresa Ducesei de Sussex.

Familia regală de Paște, profimedia 0768345160 jpg

Meghan Markle și Prințul Harry au rănit puternic sentimentele membrilor regali cu afirmațiilor lor din cadrul documentarului ”Harry&Meghan” lansat pe Netflix în decembrie 2022.

Acolo, sunt prezente o serie de tânguieli marca Meghan Markle, care nu s-a simțit niciodată în elementul său la casa regală britanică. Într-unul din episoadele documentarului, precizează că a căutat mereu să se îmbrace cât mai corect și să nu iasă în evidență, pentru a nu-și atrage și mai multă antipatie. Ducesa de Sussex a vorbit ca și cum femeile regale britanice nu ar fi încurajate să poarte culori tari sau să poarte în același timp o culoare.

Ei bine, ieșirea de anul acesta demontează complet orice scenariu al lui Meghan Markle. A fost plin de culori tari și unde mai pui că Prințesa de Wales s-a îmbrăcat asemănător cu Regina consoartă Camilla.

A fost albastru electric peste tot, roz fuchsia, vișiniu. Ba mai mult! Kate Middleton a făcut o aroganță neașteptată! Să fie oare cu dedicație pentru rebela sa cumnată? Prințesa de Wales a uitat de protocoale și a apărut cu unghiile roșii! 

Potrivit etichetei regale, unghiile false sau cele de culori strălucitoare nu sunt, se pare, potrivite pentru aparițiile publice. Așadar, fanii au fost oarecum surprinși să o vadă pe Kate Middleton cu unghiile colorate.

Fiica ei, Prințesa Charlotte, s-a asortat cu mama sa, ea a arătat adorabil într-o rochie elegantă cu flori de la Rachel Riley și colanți albastru pastel. Prințul George și Prințul Louis au arătat la fel de elegant în jachete de costum bleumarin asortate.

Experții regali spun că nu este exclus ca această ieșire regală să aibă bătaie lungă, tocmai până în SUA! Explozia de culoare de la Windsor contrazice mai toate presupunerile și lamentările lui Meghan Markle. Iată că se poate și cu culori tari și cu aceleași culori. Și nimeni nu se supără, ba chiar par foarte fericiți și liniștiți.

Ieșirea regală este o replică tare în favoarea unității de familie. Doamnele de la casa regală britanică fac scut în jurul noului monarh, care se arată foarte tolerant și vrea să aducă un suflu nou, deloc rigid, actualizat cu vremurile actuale.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg