Parada reginelor și prințeselor nordice la Berlin: Regina Mary a Danemarcei, frumoasa balului, în roșu

22 octombrie, 2024

Cuplul regal danez a participat, seara trecută, la un dineu oferit de președintele Germaniei și soția acestuia, la Berlin, ocazia cu care Mary a Danemarcei a fermecat cu ținuta sa.

Cuplul regal a participat la cină împreună cu prințesa moștenitoare suedeză Victoria și soțul ei, Daniel, și cu prințul moștenitor norvegian Haakon și soția lui, Mette Marit, tema reuniunii de la Berlin fiind cea de-a 25-a aniversări a ambasadei comune a țărilor nordice în capitala Germaniei. 

Regalele nordice la Berlin colaj jpg

Dintre toate aceste reprezentante feminine ale țărilor nordice, Regina Mary a Danemarcei a fost cea care a atras toate privirile, în rochia ei somptuoasă, de bal, de un roșu aprins, fiind sorbită pur și simplu din ochi de soțul ei, deopotrivă chipeș în fracul lui, Regele Frederik al Danemarcei. Nota sexy din ținuta lui Mary a fost dată de crăpătura dramatică a fustei, care a lăsat la vedere o pereche de picioare foarte fit.

În ceea ce o privește de Prințesa Victoria a Suediei, aceasta a surprins și ea plăcut la dineul cu pricina, alegând o rochie lungă, din catifea mov, cu un pliu fantezie în zona mediană, o ținută care i-a venit ca turnată și i-a dat un aer regal suplimentar.

Soția moștenitorului norvegian, Prințesa Mette-Marit, n-a fost la fel de inspirată când și-a ales rochia de bal, ținuta sa având un aer casual. Soția Prințului Haakon a ales o rochie cu imprimeu colorat și cu un model cât se poate de simplu, în timp ce soțul ei a ales un smoking care i-a venit ca turnat, într-o nuanță de albastru regal.

Din toată această bătălie stilistică a prințeselor și reginelor nordice, soția Regelui Frederik s-a impus fără drept de apel, demonstrând încă o dată că devine una dintre cele mai stilate figuri regale feminine din această lume, alături de Prințesa de Wales sau Regina Letizia.

Regina Mary și Regele Frederik la Berlin GettyImages 2179173238 jpg

Foto: Getty Images, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png