Pare că o ține doar într-o vacanță! Fostul prinț Nikolai s-a îndrăgostit de Noua Zeelandă

12 aprilie, 2024

Fiul cel mare al Prințului Joachim își continuă periplul austral împreună cu iubita sa, Benedikte Thoustrup.

Nikolai al Danemarcei, Nikolai de Monpezat si Benedikte Thoustrup in Noua Zeelanda   Instagram jpg

Vara trecută, fostul prinț al Danemarcei, Nikolai de Monpezat, a zburat în cealaltă parte a lumii, cumva ca un gest de frondă față de bunica sa, Regina Margethe a II-a a Danemarcei, care a decis, într-un mod brusc și bizar, să-i lase pe el și pe cei trei frați ai săi fără titlurile dinastice.

În curând în vârstă de 25 de ani, Nikolai și-a părăsit țara natală pentru a studia timp de un semestru în Sydney, Australia. El și iubita sa, Benedikte Thoustrup, au profitat de vacanța de sfârșit de an pentru a face o călătorie romantică în Noua Zeelandă. Tânărul cuplu și-a împărtășit călătoria pe rețelele de socializare, nepotul lui Margrethe a II-a publicând fotografii inedite din timpul sejurului lor prelungit.

La câteva luni de la descoperirea Noii Zeelande, Nikolai al Danemarcei a postat opt fotografii noi pe contul său de Instagram. Cei 106.000 de urmăritori ai săi au putut să-i descopere pe îndrăgostiți în peisaje uluitoare. Fiul cel mare al Prințului Joachim a postat un selfie cu el și Benedikte Thoustrup în fața munților și a mării, precum și fotografii cu el în fața unui lac și într-un câmp de flori. Prințul rămas fără titlu a adăugat câteva cuvinte la aceste instantanee: „Uitasem aceste fotografii din Noua Zeelandă și mi-e dor de acest loc minunat".

Întrebat de unul dintre urmăritorii săi când mai are timp și pentru studii, Nikolai al Danemarcei a răspuns că: „Fotografiile sunt din ianuarie. Primăvara o voi petrece scriindu-mi teza de masterat, așa că am timp pentru toate”.

Pe 27 decembrie anul trecut, contele de Monpezat a publicat un videoclip în care a făcut bungee jumping chiar deasupra râului Nevis, în apropiere de Queenstown, în Noua Zeelandă. El a denumit "Saltul credinței" acea cădere de "134 de metri" în aer. Deloc surprinzător, clipul a surprins mulți internauți, care au fost deosebit de impresionați de curajul său. „Nu m-aș fi putut convinge niciodată să o fac", a spus un utilizator de pe celebra rețea de socializare, în timp ce alții au scris: „Sunt deja mort doar privindu-l", sau „Oh wow! Cum te-ai simțit?” La care Nikolai din Danemarca a răspuns că săritura cu coarda elastică a fost „terifiantă, dar eliberatoare". De fapt, întreaga lui experiență este una eliberatoare, el reușind să se detașeze de deciziile de Palat și să se bucure de înscăunarea unchiului său, noul Rege Frederick.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg