Părinţii lui Meghan Markle vin la Londra, să o cunoască pe regina Elisabeta a II-a, înainte de nuntă

7 mai, 2018
meghan markle parinti jpeg

După ce am aflat că tatăl lui Meghan Markle o va conduce la altar pe fiica sa în ziua nunţii cu prinţul Harry, iată că acum părinţii fostei actriţe vor veni la palat să o cunoască pe regină, înainte de marele eveniment.

image

Reprezentanţii de la Palatul Kensington au anunţat că mama şi tatăl miresei vor avea roluri importante la ceremonie, iar cu mai puţin de două săptămâni înainte de marele eveniment este agitaţie mare la palat. Thomas Markle îşi va conduce fiica la altar, iar mama, Doria Ragland, o va însoţi pe Meghan în maşină, când va pleca spre castelul Windsor.

image

Chiar dacă sunt divorţaţi de 30 de ani, părinţii lui Meghan se vor reuni pentru nunta fiicei lor. Conform presei străine, cei doi soţi vor sosi la Londra în săptămâna nunţii şi vor petrece timp cu membrii familiei regale în perioada premergătoare ceremoniei.  Jason Knauf, reprezentant de la palat, a declarat că mireasa este foste încântată să-i aibă pe ambii părinţi aproape.

image

Va fi prima întâlnire între prinţul Harry şi viitorul său socru, dacă pe mama lui Meghan a cunoscut-o încă de acum mai bine de un an. Părinţii lui Meghan vor fi prezentaţi reginei, precum şi prinţului Philip, prinţului Charles, Ducesei de Cornwall, ducesei de Cambridge şi prinţului William, asigurându-se că cei doi se vor simţi bine în familia regală. "Prinţul Harry şi doamna Markle aşteaptă cu nerăbdare să-i primească pe părinţii doamnei Markle la Windsor pentru nuntă. Domnul Thomas Markle şi doamna Doria Ragland vor veni în Marea Britanie în săptămâna nunţii, pentru a le da timp membrilor familiei prinţului Harry, inclusiv reginei, ducelui de Edinburgh, prinţului Charles, ducesei de Cornwall şi ducelui şi ducesei de Cambridge, să-i cunoască  înainte de ziua cea mare", a declarat domnul Knauf.

image

Pe măsură ce zilele se scurg înainte de nunta regală, noi detalii apar legate de eveniment. Reprezentanţii de la palat au anunţat că mireasa nu va avea o domnişoară de onoare. Mai mult, cei doi îndrăgostiţi ar fi ales deja şi melodia pentru dansul mirilor,  „I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)”, a cântăreţei Whitney Houston.

Foto: Arhiva OK!, HeptaRecente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG