Părinții lui Meghan Markle vin la Londra, să o cunoască pe regina Elisabeta a II-a, înainte de nuntă

După ce am aflat că tatăl lui Meghan Markle o va conduce la altar pe fiica sa în ziua nunții cu prințul Harry, iată că acum părinții fostei actrițe vor veni la palat să o cunoască pe regină, înainte de marele eveniment.

Reprezentanții de la Palatul Kensington au anunțat că mama și tatăl miresei vor avea roluri importante la ceremonie, iar cu mai puțin de două săptămâni înainte de marele eveniment este agitație mare la palat. Thomas Markle își va conduce fiica la altar, iar mama, Doria Ragland, o va însoți pe Meghan în mașină, când va pleca spre castelul Windsor.

Chiar dacă sunt divorțați de 30 de ani, părinții lui Meghan se vor reuni pentru nunta fiicei lor. Conform presei străine, cei doi soți vor sosi la Londra în săptămâna nunții și vor petrece timp cu membrii familiei regale în perioada premergătoare ceremoniei.  Jason Knauf, reprezentant de la palat, a declarat că mireasa este foste încântată să-i aibă pe ambii părinți aproape.

Va fi prima întâlnire între prințul Harry și viitorul său socru, dacă pe mama lui Meghan a cunoscut-o încă de acum mai bine de un an. Părinții lui Meghan vor fi prezentați reginei, precum și prințului Philip, prințului Charles, Ducesei de Cornwall, ducesei de Cambridge și prințului William, asigurându-se că cei doi se vor simți bine în familia regală. „Prințul Harry și doamna Markle așteaptă cu nerăbdare să-i primească pe părinții doamnei Markle la Windsor pentru nuntă. Domnul Thomas Markle și doamna Doria Ragland vor veni în Marea Britanie în săptămâna nunții, pentru a le da timp membrilor familiei prințului Harry, inclusiv reginei, ducelui de Edinburgh, prințului Charles, ducesei de Cornwall și ducelui și ducesei de Cambridge, să-i cunoască  înainte de ziua cea mare”, a declarat domnul Knauf.

Pe măsură ce zilele se scurg înainte de nunta regală, noi detalii apar legate de eveniment. Reprezentanții de la palat au anunțat că mireasa nu va avea o domnișoară de onoare. Mai mult, cei doi îndrăgostiți ar fi ales deja și melodia pentru dansul mirilor,  „I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)”, a cântăreţei Whitney Houston.

Foto: Arhiva OK!, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA