Partenerul de pe micile ecrane al lui Meghan, mesaj pentru Prinţul Harry: ”Alteţa Voastră Regală, sunteţi un bărbat norocos”

28 noiembrie, 2017
patricvk meghan jpeg

Co-starul lui Meghan Markle din serialul ”Suits”, actorul Patrick J. Adams, a ţinut să le transmită îndrăgostiţilor un mesaj public, chiar la câteva ore după ce aceştia şi-au anunţat logodna. Iar postarea lui din mediul online a stârnit nenumărate reacţii în rândul internauţilor.

Au anunţat, ieri, că s-au logodit

Patrick J. Adams, la rândul lui căsătorit cu o actriţă, a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apare alături de actriţa Meghan Markle, pentru a livra un mesaj emoţionant către cuplul de-abia logodit. ”Jucând  pe micile ecrane în calitate de partenerul amoros al lui Meghan pentru o bună parte dintr-o decadă mă califică să spun: ”Alteţa Voastră Regală, sunteţi un bărbat norocos şi sunt sigur că veţi avea o viaţă împreună productivă, amuzantă, şi plină de fericire”, este mesajul puternic pe care actorul a vrut să-l transmită Prinţului Harry, partenerul din viaţa reală a lui Meghan Markle.

Fotografia postată de Patrick

După cum era de aşteptat, fanii serialului, şi nu numai, s-au arătat încântaţi de mesajul îndrăzneţ, dar şi emoţionant, pe care Patrick l-a postat pe contul lui de Instagram. ”M-a făcut să plâng”, ”E un gest foarte frumos”, ”Aww, e atât de drăguţ gestul lui”, au fost doar câteva dintre reacţiile stârnite de această postare.

Formează un cuplu pe micile ecrane

Se căsătoresc în ultimul sezon.

Ieri, după anunţul, pe Twitter, al Casei Regale Britanice privind logodna dintre Harry şi Meghan, Patrick a postat un mesaj amuzant pe respectiva reţea de socializare. „A spus că se duce să cumpere lapte”, este mesajul amuzant pe care actorul l-a postat odată cu distribuirea anunţului logodnei. Amintim că Mike Ross şi Rachel Zane, personajele interpretate de Patrick J. Adams şi Meghan Markle, sunt, pe micile ecrane, într-o relaţie amoroasă, iar la sfârşitul serialului 7 ei păşesc spre altar.

Tată şi fiică, pe micile ecrane.

Şi ”tatăl” de pe micile ecrane al actriţei le-a dat binecuvântarea. ”Felicitări fiicei mele, Meghan Markle, şi Prinţului Harry cu ocazia anunţului logodnei. Harry, ai permisiunea şi binecuvântarea tatălui ei de pe micile ecrane. Robert Zane (n.r. numele personajului) e de acord!”, a transmis actorul Wendell Pierce, cel care îl joacă pe tatăl lui Rachel Zane, personajul jucat Meghan Markle din ”Suits”.Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}