Partenerul de pe micile ecrane al lui Meghan, mesaj pentru Prințul Harry: ”Alteța Voastră Regală, sunteți un bărbat norocos”

Co-starul lui Meghan Markle din serialul ”Suits”, actorul Patrick J. Adams, a ținut să le transmită îndrăgostiților un mesaj public, chiar la câteva ore după ce aceștia și-au anunțat logodna. Iar postarea lui din mediul online a stârnit nenumărate reacții în rândul internauților.

Au anunțat, ieri, că s-au logodit

Patrick J. Adams, la rândul lui căsătorit cu o actriță, a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de actrița Meghan Markle, pentru a livra un mesaj emoționant către cuplul de-abia logodit. ”Jucând  pe micile ecrane în calitate de partenerul amoros al lui Meghan pentru o bună parte dintr-o decadă mă califică să spun: ”Alteța Voastră Regală, sunteți un bărbat norocos și sunt sigur că veți avea o viață împreună productivă, amuzantă, și plină de fericire”, este mesajul puternic pe care actorul a vrut să-l transmită Prințului Harry, partenerul din viața reală a lui Meghan Markle.

Fotografia postată de Patrick

După cum era de așteptat, fanii serialului, și nu numai, s-au arătat încântați de mesajul îndrăzneț, dar și emoționant, pe care Patrick l-a postat pe contul lui de Instagram. ”M-a făcut să plâng”, ”E un gest foarte frumos”, ”Aww, e atât de drăguț gestul lui”, au fost doar câteva dintre reacțiile stârnite de această postare.

Formează un cuplu pe micile ecrane
Se căsătoresc în ultimul sezon.

Ieri, după anunțul, pe Twitter, al Casei Regale Britanice privind logodna dintre Harry și Meghan, Patrick a postat un mesaj amuzant pe respectiva rețea de socializare. „A spus că se duce să cumpere lapte”, este mesajul amuzant pe care actorul l-a postat odată cu distribuirea anunțului logodnei. Amintim că Mike Ross și Rachel Zane, personajele interpretate de Patrick J. Adams și Meghan Markle, sunt, pe micile ecrane, într-o relație amoroasă, iar la sfârșitul serialului 7 ei pășesc spre altar.

Tată și fiică, pe micile ecrane.

Și ”tatăl” de pe micile ecrane al actriței le-a dat binecuvântarea. ”Felicitări fiicei mele, Meghan Markle, și Prințului Harry cu ocazia anunțului logodnei. Harry, ai permisiunea și binecuvântarea tatălui ei de pe micile ecrane. Robert Zane (n.r. numele personajului) e de acord!”, a transmis actorul Wendell Pierce, cel care îl joacă pe tatăl lui Rachel Zane, personajul jucat Meghan Markle din ”Suits”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA