Participă Meghan Markle şi Prinţul Harry la nunta lui Brooklyn Beckham? Ducii de Sussex sunt pe listă la evenimentul anului

8 aprilie, 2022
4 meghan si harry profimedia 0614534105 jpg jpeg

Ducii de Sussex sunt invitaţii de top ai cuplului David şi Victoria Beckham, la nunta de sâmbătă a lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz.

Potrivit zvonurilor, Meg şi Harry s-au pregătit de marele eveniment şi şi-ar fi planificat un zbor din California spre însorita Florida, unde mirii îşi vor primi invitaţii, pentru unul dintre cele mai şic evenimente mondene ale anului. Costurile nunţii de lux ar fi estimate la aproximativ 4 milioane de dolari.

Pe Ducii de Sussex îi leagă o prietenie îndelungată cu socrii mari din weekend-ul acesta, David şi Victoria Beckham. Renumitul fotbalist şi fosta Posh Spice au participat la marea nuntă regală a ducilor de Sussex din mai 2018, de la Capela St George a Castelului Windsor.

stanga
dreapta
4 gettyimages 1210726181harry and meg in the rain jpg jpeg
6 har52 jpg jpeg
1 victoria si david beckham getty jpg jpeg
5 profimedia 0631981087 jpg jpeg

Când Brooklyn a cerut-o pe Nicola în căsătorie în 2020, se discuta deja că Harry şi Meghan sunt în fruntea listei cu invitaţi.

Rămâne de văzut dacă îşi vor ţine promisiunea, având în vedere cât de imprevizibili sunt aceştia, presa britanică subliniindu-le adesea ifosele şi mai ales insolenţa faţă de monarhia britanică.