Participă rudele Prințesei Diana la încoronarea lui Charles? Ai fi o lovitură pentru Camilla

14 martie, 2023

Regele Charles și regina consoartă Camilla vor fi încoronați amândoi pe data de 6 mai.

Diana și Charles jpg

Regele Charles al III-lea se pregătește pentru mult așteptate sa încoronare, care are loc peste mai puțin de două luni. Referitor la lista oficială a invitaților, aceasta ar trebui să fie confirmată în curând. La eveniment vor fi prezente două mii de persoane, dar nu toți membrii familiei regale britanice. Săptămâna trecută s-a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați la evenimentul istoric, însă cuplul nu a confirmat încă dacă va participa.

Știm, totuși, că este foarte puțin probabil ca copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, să fie prezenți, deoarece ei sunt prea mici, băiețelul are patru ani, iar fetița un an și câteva luni. În plus, ziua de 9 mai marchează cea de-a patra aniversare a lui Archie, așa că este foarte posibil ca el să sărbătorească.

Totuși, unii copii regali vor fi prezenți, se așteaptă ca Prințul George să joace un rol important la încoronarea bunicului său. Potrivit informațiilor apărute în presă, Prințul George, tânărul moștenitor al tronului britanic, va avea un rol „semnificativ”, deși detaliile nu sunt încă clare. Frații săi mai mici, Prințesa Charlotte, care va avea opt ani la momentul încoronării, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani, ar putea fi doar spectatori, ei nu vor lua parte la ceremonie.

În schimb, toți cei cinci nepoți ei reginei consoarte Camilla nu numai că vor fi prezenți la încoronare, dar se pare că vor lua parte la ceremonie. Fiul Camillei, Tom Parker Bowles, îi are pe Lola, în vârstă de 15 ani, și pe Freddy, în vârstă de 13 ani, în timp ce fiica ei, Laura Lopes, este mama Elisei, în vârstă de 15 ani, și a gemenilor de 13 ani, Louis și Gus.

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, a fost printre primii care a dezvăluit că nu intenționează să participe la eveniment, comentând în cadrul podcastului Off Air de la Times Radio că nu se așteaptă să primească o invitație la încoronarea lui Charles.

Fosta cumnată a regelui, Sarah Ferguson, a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că nici ea nu a primit încă o invitație, deși acest lucru se poate datora pur și simplu faptului că nu au fost trimise încă toate scrisorile oficiale.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg