Paște în Florida! Prințesa Madeleine a Suediei și fiicele sale, în ipostază mini-me

2 aprilie, 2024

Fiica cea mică a Regelui Carl XVI Gustaf al Suediei și a Reginei Silvia a sărbătorit acest Paște departe de părinții săi, peste Ocean, alături de soțul său american.

Printesa Madeleine a Suediei si fiicele ei, Printesa Leonore si Printesa Adrienne   Instagram jpg

Prințesa Madeleine a Suediei le-a făcut o bucurie fanilor săi postând, sub forma unei felicitări pascale, o fotografie mini-me în compania fiicelor sale, Prințesa Leonore (10) și Prințesa Adrienne (6). Îmbrăcate în ținute similare, niște rochii cu model în pătrățele într-o veselă nuanță de lilas, micile prințese par niște păpuși. Din fotografie au lipsit fiul Madeleinei, Prințul Nicolas, în vârstă de opt ani, și soțul ei de 10 ani, finanțistul Christopher O'Neill.

Și această sărbătoare a fost celebrată la cald, în însorita Florida, unde ea și soțul său americanul dețin o casă pe care au scos-o la vânzare, cu gândul că se vor muta și ei în Europa. Cum, însă, nu au găsit încă un cumpărător, șederea lor în exotica destinație de pe Coasta de Est se prelungește.

Inițial, mutarea lor trebuia să aibă loc vara trecută, dar a fost amânată deoarece nu a existat suficient timp pentru familie cu tot ceea ce presupune o mutare, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Regal suedez pentru ziarul „Expressen”.

Prințesa Madeleine și Christopher O'Neill s-au mutat pentru prima dată în Florida în urmă cu mai mult de cinci ani, dar au locuit și la New York și Londra. Leonore s-a născut la Weill Cornell Medical Center din New York. Între timp, Nicolas și Adrienne s-au născut amândoi în Stockholm, Suedia.

Madeleine continuă să lucreze cu organizații de caritate și cauze apropiate inimii sale în Miami, dar, ocazional, ea și familia ei au zburat înapoi în Suedia pentru angajamente regale și sărbători. În special Crăciunul a fost emoționant pentru familie, deoarece Leonore, Nicolas și Adrienne s-au reîntâlnit cu bunica lor, Regina Silvia, și cu cinci verișori ai lor la Stockholm.

FOTO: Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg