Paște în Florida! Prințesa Madeleine a Suediei și fiicele sale, în ipostază mini-me

2 aprilie, 2024

Fiica cea mică a Regelui Carl XVI Gustaf al Suediei și a Reginei Silvia a sărbătorit acest Paște departe de părinții săi, peste Ocean, alături de soțul său american.

Printesa Madeleine a Suediei si fiicele ei, Printesa Leonore si Printesa Adrienne   Instagram jpg

Prințesa Madeleine a Suediei le-a făcut o bucurie fanilor săi postând, sub forma unei felicitări pascale, o fotografie mini-me în compania fiicelor sale, Prințesa Leonore (10) și Prințesa Adrienne (6). Îmbrăcate în ținute similare, niște rochii cu model în pătrățele într-o veselă nuanță de lilas, micile prințese par niște păpuși. Din fotografie au lipsit fiul Madeleinei, Prințul Nicolas, în vârstă de opt ani, și soțul ei de 10 ani, finanțistul Christopher O'Neill.

Și această sărbătoare a fost celebrată la cald, în însorita Florida, unde ea și soțul său americanul dețin o casă pe care au scos-o la vânzare, cu gândul că se vor muta și ei în Europa. Cum, însă, nu au găsit încă un cumpărător, șederea lor în exotica destinație de pe Coasta de Est se prelungește.

Inițial, mutarea lor trebuia să aibă loc vara trecută, dar a fost amânată deoarece nu a existat suficient timp pentru familie cu tot ceea ce presupune o mutare, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Regal suedez pentru ziarul „Expressen”.

Prințesa Madeleine și Christopher O'Neill s-au mutat pentru prima dată în Florida în urmă cu mai mult de cinci ani, dar au locuit și la New York și Londra. Leonore s-a născut la Weill Cornell Medical Center din New York. Între timp, Nicolas și Adrienne s-au născut amândoi în Stockholm, Suedia.

Madeleine continuă să lucreze cu organizații de caritate și cauze apropiate inimii sale în Miami, dar, ocazional, ea și familia ei au zburat înapoi în Suedia pentru angajamente regale și sărbători. În special Crăciunul a fost emoționant pentru familie, deoarece Leonore, Nicolas și Adrienne s-au reîntâlnit cu bunica lor, Regina Silvia, și cu cinci verișori ai lor la Stockholm.

FOTO: Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg