Pe Harry și Meghan îi așteaptă o nouă umilință regală, dacă acceptă să participe la încoronare

7 martie, 2023

Ducii de Sussex au confirmat în weekend că au fost invitați oficial la încoronarea Regelui Charles din 6 mai.

sussex ei dimensiuneok jpg

Necunoscuta este dacă vor accepta invitația. Căci semnalele, în esență, nu sunt foarte prietenoase.

Prințul Harry și Meghan Markle au încetat de mult să se mai afle sub aripa ocrotitoare a ”Firmei”, mai ales că au fost vocali și au făcut dezvăluiri neavenite. În contextul actual, este foarte puțin probabil ca Harry și Meghan să aibă vreun rol la încoronare, altul decât simpli spectatori, în cazul în care vor participa la eveniment.

Întrucât nu mai fac parte din echipa membrilor regali activi, Ducii de Sussex n-au niciun rol alocat în procesul istoric din 6 mai 2023, când Regele Charles și Regina consoartă Camilla vor fi încoronați la Abația Westminster.

Drept urmare, în cazul în care participă, Harry și Meghan vor suferi o nouă umilință, aceea de a nu fi invitați în balconul regal. Exact scena de la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta, când la fel nu au avut loc în balcon, ci au privit din spatele ferestrelor parada Trooping the colors.

Este oare o alegere care ar putea să le aducă vreun beneficiu? Căci Prințul Harry și Meghan Markle probabil că doar așa vor pune problema.

Merită să vină în UK? Să intre pe ușa din dos și să aibă parte de priviri acuzatoare din partea rudelor recent ponegrite în autobiografia Rezervă?

Specialiștii regali sunt de părere că mai bine nu. Oricum, mesajul tacit al evacuării Ducilor de Sussex de la reședința regală britanică poate fi un răspuns onest. Și dacă ar veni, unde să stea, atâta timp cât siguranța personală este cel mai important aspect pentru mezinul Harry?

„Familia va extinde invitația, dar ar fi foarte greu pentru Harry și Meghan să fie acolo, având în vedere tot ce s-a spus în interviuri și în carte. Familia se așteaptă ca Harry și Meghan să găsească un motiv pentru a nu participa”, a declarat o sursă pentru The Independent.

Ducele a refuzat să spună dacă se va alătura familiei sale la evenimentul istoric, adăugând că sunt necesare niște discuții pentru a face pace cu ei.

„Nu cred că putem face vreodată pace cu familia mea dacă adevărul nu există”, a spus el pentru Good Morning America de la ABC. 

„Sunt multe lucruri pe care le pot ierta, dar trebuie să existe conversații pentru o reconciliere”.

„Se pot întâmpla multe de acum până atunci.  Ușa este mereu deschisă, mingea este în terenul lor”, i-a spus ducele lui Tom Brady de la ITV.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg